Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις παρακάτω

Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι περισσότερες σχέσεις στη ζωή μας κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους.

Ποια όμως είναι η σωστή στιγμή να προχωρήσεις παρακάτω;
Φυσικά, κανείς -εκτός από εσένα- δεν μπορεί να σου πει αν θα είσαι έτοιμη σε ένα μήνα ή σε ένα χρόνο μετά το χωρισμό. Αν παρ’όλα αυτά συνεχίζεις να είσαι μπερδεμένη, σου θέτουμε τρία ερωτήματα που θα σε βοηθήσουν, σύμφωνα με το madamefigaro, να καταλάβεις τι ακριβώς αισθάνεσαι.

 >Θέλεις να ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση επειδή δεν αιθάνεσαι έτοιμη να μείνεις μόνη; 
Αν ισχύει αυτό τότε θα πρέπει να γίνεις επιτέλους φίλη με τη μοναξιά σου. Δεν χρειάζεται να βλέπεις με αρνητική ματιά αυτή την περίοδο. Αντίθετα, θα έχεις επιτέλους χρόνο μόνο για τον εαυτό σου για να κάνεις ακριβώς αυτό που εσύ θέλεις. Διασκεδασέ το!

 >Η ανάγκη σου για μια νέα σχέση είναι συναισθηματική ή σωματική; 
Αν καταφέρεις να διαχωρίσεις τις δύο έννοιες στο μυαλό σου τότε θα είσαι σε θέση να κάνεις τις σωστές επιλογές. Ένας sex buddy μπορεί να κάνει θαύματα στην ψυχολογία σου, πρόσεξε όμως να είσαι ξεκάθαρη στα θέλω σου από μια τέτοια σχέση.

 >Χρειάζεσαι πραγματικά ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου ή απλά θέλεις να στενοχωρήσεις τον πρώην; 
Σοφό το ρητό που λέει πως ουδείς αναντικατάστατος, αν όμως ψάχνεις τον επόμενο για να “την πεις” στον πρώην, τότε μάλλον η νέα σου σχέση είναι καταδικασμένη πριν καν ξεκινήσει. Είτε σε σχέση είτε μόνη, πάντως, φρόντισε πρώτα να περνάς καλά με τον εαυτό σου. Θα είσαι πάντα ευτυχισμένη!

 govastileto