Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/4

Ο εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

 ΚΡΙΟΣ

 Γενικά: Περιμένεις κάποιες στιγμές στην ζωή σου να γίνουν όλα από άλλους και εσύ να μην βάλεις καθόλου το χεράκι σου. Αυτό γίνεται αν έχεις κατά κάποιο τρόπο ανοίξει την καρδιά σου και πιστεύεις πολύ ότι όλα γίνονται για έναν λόγο. Η ταπεινότητα δεν είναι κάτι που σου πηγαίνει αλλά μερικές φορές χρειάζεται από την πλευρά σου για να μην υπάρχουν εντάσεις γιατί νιώθεις κούραση. Ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου μπορεί να χρειαστεί την βοήθεια σου.
Έρωτας: Η αντίδραση ενός Παρθένου είναι μη αναμενόμενη γιατί σε έχει συνηθίσει σε μια συντηρητική συμπεριφορά και τώρα θα σου δείξει συναίσθημα και εμπιστοσύνη. Από την άλλη η κρυφή σκέψη που μπορεί να έχεις για ένα πρόσωπο θα σε αναγκάσει ακόμα και να ψάξεις μυστικά για να δεις πως περνάει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες μπορεί εσύ να τις βλέπεις χαλαρά όμως σε βαραίνουν με κάποιο τρόπο γιατί νιώθεις ευθύνη ή ακόμα και ένα είδος εξάρτησης κυρίως αν συνεργάζεσαι με Αιγόκερω.

 ΤΑΥΡΟΣ

 Γενικά: Η διάθεσή σου θα βοηθήσει και θα ηρεμήσει το περιβάλλον που μερικές φορές είναι έντονο. Η μουσική και γενικά η τέχνη θα σου κάνει καλό και θα σε φέρει κοντά σε άτομα που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα. Μην αφήνεις κανέναν να σου παραβιάσει το εσωτερικό άβατο που έχεις ανάγκη για να παίρνεις δυνάμεις.
Έρωτας: Η προοπτική μιας σχέσης που θα σε βοηθήσει να περάσεις πιο καλά και να μην έχεις και πολλές συγκρούσεις μερικές φορές σου φαίνεται ακατόρθωτη. Καλό είναι να θυμάσαι ότι τίποτε δεν είναι ιδανικό αλλά καλό είναι να προσπαθήσεις να ρίξεις περισσότερο νερό στο κρασί σου. Με τον Σκορπιό κάπως η κατάσταση θα γαληνέψει.
 Καριέρα & Οικονομικά: Τα σχέδια σου με κάποιο τρόπο προωθούνται αλλά χρειάζεται να βασίζεσαι περισσότερο στις εμπνεύσεις σου και να τις πιστεύεις γιατί κάτι καλό θα βγει από εκεί.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

 Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις και κυρίως να διαπραγματευτείς τα πολλά μέτωπα που έχεις ανοίξει χωρίς να σημαίνει ότι είναι αρνητικά. Αντίθετα έχουν και ένα είδος υποστήριξης προς το πρόσωπο σου. Μόνο μην το παίξεις θύμα για κάτι που σου έχει συμβεί γιατί δεν θα σου κάνει καλό και δεν θα το ξεπεράσεις.
Έρωτας: Έχεις στο μυαλό σου να έρθεις σε επαφή με τον Παρθένο ή τον Τοξότη αλλά μπορεί να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν δυσκολίες και θέλεις οπωσδήποτε να τις αλλάξεις. Το καλύτερο από όλα είναι να δεχτείς την προσωπικότητα του άλλου γιατί μερικές φορές την αρνείσαι. Με τον Αιγόκερω θα τα πας καλύτερα γιατί θα δείξεις κάποια υποχωρητικότητα ή θα πας με τα νερά του, έστω και για λίγο.
 Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις διάφορα να κάνεις και μπορεί από αυτό να υπάρχει ένα μπέρδεμα το οποίο σε εμποδίζει να κάνεις κινήσεις που θα σε απελευθερώσουν. Το καλύτερο είναι να βάλεις προτεραιότητες γιατί τα χάνεις αρκετές φορές. Ένα παρασκήνιο το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί από την πλευρά σου πιθανόν τελικά να μην βοηθήσει όσο νομίζεις.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Γενικά: Μια βόλτα στην φύση ή την θάλασσα μπορεί να σε ηρεμήσει και να σου δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα. Η καλή επαφή με την οικογένεια πάντα θα σε βοηθάει να εξελίσσεσαι και να νιώθεις ασφάλεια. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σου ανοίξει τους ορίζοντες. Το καλό είναι ότι θα έχεις θετικά νέα από ένα μάθημα που περιμένεις εδώ καιρό τα αποτελέσματά του.
 Έρωτας: Υπάρχει μια σχετική ηρεμία αλλά από κάτω μπορεί να σιγοβράζει ένα ηφαίστειο που χρειάζεται να το ελέγξεις κι αυτό γίνεται με την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχεις στο δικό σου άτομο, αν φυσικά δεν έχεις δείγματα απιστίας. Η καρδιά σου πάντως θα παίξει ρόλο στο να απελευθερώσει το θυμό από ένα πρόσωπο που σε έχει πληγώσει, κυρίως Σκορπιό ή Υδροχόο.
 Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ευκαιρία, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και να περιμένεις κάτι καλό. Πάνω από όλα χρειάζεται να έχεις πίστη σε οτιδήποτε κάνεις και να μην αμφιταλαντεύεσαι. Το ρίσκο μερικές φορές είναι απαραίτητο.

 ΛΕΩΝ

 Γενικά: Έχεις προς το παρόν παραμείνει σε μια κατάσταση κάπως ήρεμη και ψάχνεσαι βαθιά να βρεις κάποια κομμάτια σου που σχετίζονται με τους άλλους. Έχεις ανάγκη να βάλεις τα όριά σου γιατί πιθανόν να σε τραβάνε από εδώ και από εκεί και να μην σου αρέσει.
Έρωτας: Η επαφή με Ιχθύ μπορεί να γίνει κάπως στα κρυφά γιατί ίσως δεν υπάρχει ξεκάθαρη στάση από την πλευρά του. Από την άλλη ο Παρθένος είναι κοντά σου αλλά δεν παίρνετε αποφάσεις και αυτό κουράζει και τους δυο.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να ζορίζεσαι και να έχεις θέματα με ένα ακίνητο. Αν το αντιμετωπίσεις ανοικτά και όχι εγωιστικά θα βρεθεί λύση και κυρίως αν στην μέση είναι ένας Ταύρος ή Ιχθύς. Η διπλωματία και η διάθεση για άμεση επίλυση των προβλημάτων θα είναι το μυστικό σου.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια αισιοδοξία η οποία σε βοηθάει να γεμίσεις κάποια κενά που υπάρχουν μέσα σου και δεν μπορούσες μέχρι τώρα να το κάνεις. Αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα είναι να καταφέρεις να βγάλεις στην επιφάνεια όλα αυτά που σε έχουν βαρύνει και να μην φοβάσαι να τα μοιραστείς ή να τα πεις σε αυτούς που σε έχουν ενοχλήσει.
 Έρωτας: Η παιδική σου καρδιά μερικές φορές αφήνεται και κάνει πολλά όνειρα τα οποία πιθανόν να απέχουν από την πραγματικότητα. Παρόλο που έχεις εύνοια, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δεις ότι χρειάζεται να ανοίξεις και να εμπιστευτείς και περισσότερο από όλους τον ίδιο σου τον εαυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποια εύνοια την οποία όμως για να την πάρεις θα πρέπει να δεχτείς το είδος συνεργασίας που σου προτείνεται και να κάνεις και κάποιες αναβαθμίσεις οι οποίες χρειάζονται και από την πλευρά σου.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλη ευαισθησία ή ένα είδος ανημποριάς και αυτό έχει γίνει ή άθελά σου ή με ένα λάθος προγραμματισμό που έχεις κάνει και δεν μπορείς να τον ανατρέψεις αυτή την στιγμή.
Έρωτας: Η επαφή με Υδροχόο βοηθάει να βγεις από την αδράνεια και γενικά από την έλλειψη εμπιστοσύνης που ίσως να έχεις για τον εαυτό σου αυτή την περίοδο. Θα χρειαστεί να βάλεις όλη την αγάπη σου και να κάνεις υπερβάσεις σε θέματα που δεν μπορείς να πάρεις απόφαση. Ο Ιχθύς σε κάνει περισσότερο χαοτικό/η.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου σε βοηθάει να είσαι μεν σε δράση αλλά και να διορθώσεις και κάποιες κινήσεις που είχαν γίνει από βιασύνη πριν λίγο καιρό. Όσο δουλεύεις πάντως και δείχνεις ανοχή σε κάποια άτομα τόσο μπορεί να υπάρχει μια προβληματική κατάσταση.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Γενικά: Έχεις μια χαλαρότητα και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις το άγχος που πολλές φορές σε καταλαμβάνει και είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα. Τη μουσική και οτιδήποτε σε ανακουφίζει θα χρειαστεί να τα ακολουθήσεις για να περάσεις καλά.
 Έρωτας: Η γλυκιά συμπεριφορά πάντα σε ηρεμεί και δεν σου δημιουργεί εντάσεις. Το μυστικό είναι να παραμερίσεις κάποιες διαφορές που έχεις με το άλλο το άτομο και να δεις την ουσία του. Το Λιοντάρι μπορεί να μην συμπεριφέρεται με τον τρόπο που θέλεις και να πάρεις αποφάσεις για απομάκρυνση.
 Καριέρα & Οικονομικά: Σίγουρα χρειάζεσαι συμπαράσταση, συνεργασία και συγκεκριμένες κινήσεις από την πλευρά των άλλων για να νιώσεις ότι θα τα καταφέρεις. Πιθανόν να μην είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις αλλά πηγαίνεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Εάν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο κάτι θα σκαρφιστείς να δημιουργήσεις.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

 Γενικά: Υπάρχει μια τάση να αναβάλεις ό, τι κάνεις γιατί νιώθεις υπερβολική κούραση. Προσπάθησε ακόμα και σήμερα να κάνεις μια αλλαγή στην διατροφή σου και κυρίως να στερηθείς τελείως τα γλυκά γιατί σου δημιουργούν ένα είδος αδράνειας. Η ευαισθησία σου πάντως θα κτυπήσει κόκκινο και ίσως συμπαρασταθείς σε άτομα που έχουν πρόβλημα.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Ιχθύ μερικές φορές είναι υπερβολική γιατί δεν μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ σας κι ίσως καταπιέζεις το άλλο άτομο και αυτό να παρουσιάζει μια αδράνεια που δεν σου αρέσει καθόλου. Από την άλλη μπορεί να νιώθεις κάποιες ανησυχίες πάνω σε θέματα υλικά που δεν κάνει καλό σε κανέναν.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να το παρατραβήξεις για σήμερα και κυρίως να κάνεις κάποιες κινήσεις που να είναι άκυρες σε θέματα της διαχείρισης των οικονομικών σου. Κάπου η φροντίδα πρέπει να είναι πιο άμεση γιατί γίνονται λάθη από την ανεκτικότητά σου.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Γενικά: Έχεις κατά νου κάποιες καταστάσεις κι όσο μπορείς προφυλάγεσαι για να μην γίνουν λάθη ή παραλείψεις. Το καλό είναι ότι προς το παρόν έχεις ηρεμία για να δεις πιο μακριά και έξω από εσένα γιατί τα προβλήματα και οι εντάσεις είναι αρκετές και τώρα βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που θα αλλάξεις τα κακώς κείμενα.
 Έρωτας: Αν έχεις πίστη στην αξία του έρωτα, να περιμένεις να σου έρθει κάτι καλό. Μπορεί ήδη να έχεις γοητευτεί από ένα πρόσωπο που προς το παρόν δεν είναι τελείως ελεύθερο. Ίσως δεν προχωρήσεις γιατί οι ηθικές σου αρχές μερικές φορές σε σπρώχνουν να φεύγεις από κάπου που δεν υπάρχει μέλλον. Σήμερα ο Παρθένος και ο Ιχθύς θα έρθει πιο κοντά σου.
 Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχεις αμφιβολίες για τις κινήσεις που κάνεις, καλό είναι να συζητάς και με κάποια άτομα που σέβεσαι και εκτιμάς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα συμβεί κάτι που θα σου ανεβάσει το ηθικό.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Γενικά: Χρειάζεται να πάρεις αποστάσεις γιατί τελικά ξεμυαλίζεσαι από διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις και χωρίς να το καταλάβεις θέλεις να τα μιμηθείς και από αυτό υποφέρεις. Αν έχεις την διάθεση να αλλάξεις ένα χώρο μέσα στο σπίτι σου πιθανόν να κάνεις υπερβολές που όμως δεν αντέχει η τσέπη σου.
Έρωτας: Έχεις επαφές με έναν Παρθένο που μπορεί όμως να μην τον βλέπεις όπως αληθινά είναι. Ο λόγος είναι ότι παρεμβάλλεται το συναίσθημα της λύπης που παραμορφώνει την πραγματικότητα και πιθανόν να κάνεις σημαντικά λάθη. Η διένεξη με έναν Ταύρο μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί, κυρίως αν είναι στην μέση κι ένα Λιοντάρι.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς να αναλάβεις περισσότερα πρακτικά θέματα γιατί εκεί έχεις ανάγκη να κάνεις τις αλλαγές. Για αυτό μην κάθεσαι και σκέφτεσαι τι έχει γίνει αλλά σήκωσε τα μανίκια και ανέλαβε πρωτοβουλίες. Ένα ακίνητο μπορεί να σου δώσει ένα οικονομικό ποσό μη αναμενόμενο αλλά θέλει να κρατήσεις καλές ισορροπίες.

 ΙΧΘYΕΣ

 Γενικά: Η προσωπική σου άποψη θα μετρήσει πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Εάν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια σημαντική προώθηση και εύνοια γιατί από σένα θα ξεκινήσει κάτι πολύ βαθύ και εσωτερικό που θα σου φέρει γαλήνη και ομορφιά.
Έρωτας: Έχεις κάνεις κάποιες σημαντικές υποχωρήσεις και έχεις δείξει σοβαρή στάση απέναντι ακόμα και σε ένα άτομο που δεν ήταν και πολύ εντάξει απέναντί σου. Όμως εσύ πήρες ένα σφουγγάρι και τα έσβησες όλα. Είναι πλέον πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις την θέση σου και την προσφορά σου γιατί τις πιο πολλές φορές υποβιβάζεις την θέση σου ή θυσιάζεσαι για το κοινό σκοπό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια σημαντική αποστολή στην οποία, αν επιμείνεις, θα κερδίσεις κάποια χρήματα που δεν τα περίμενες. Μην χάνεις την προσωπική σου αλήθεια. Επέμενε και θα δεις να γίνονται θαύματα.

 astrology