Ποιος Άντρας θα σε «Λιώσει» βάση του ζώδιου του...

Ποιος άντρας το «έχει» το θέμα του έρωτα; Με ποιον θα πεις ότι άξιζε τον κόπο όλο το χτυποκάρδι, γιατί τελικά σε ολοκληρώνει, σε γεμίζει και σε κάνει να... νιώθεις γυναίκα; Υπάρχει κάποιος άντρας που να συνδυάζει και την τεχνική, και την ωριμότητα, και την τρυφερότητα;
Και πώς θα ξέρεις ότι έχει όλα αυτά τα στοιχεία; Είναι απλό! Ρώτησέ τον το ζώδιό του, αν δεν το ξέρεις ήδη! Και τα άστρα θα σου πουν τι να περιμένεις στον έρωτα!

Κριός

 Μεγάλη τεχνική, όχι, δεν έχει. Είναι πολύ παρορμητικός και αυθόρμητος για να έχει. Ειδικά σε πιο νεαρή ηλικία, είναι λίγο ασυγκράτητος. Σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, και ταυτόχρονα ζώδιο της φωτιάς, μισεί την αναμονή. Αυτό σημαίνει ότι τα κάνει όλα πολύ γρήγορα, όχι από εγωισμό, αλλά από πείνα. Αναπληρώνει βέβαια την μη ύπαρξη τεχνικής στον έρωτα, με το εκπληκτικό πάθος και την ορμή του.

Ταύρος 

Ο ταύρος, σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού και γήινο, ταυτόχρονα, ό,τι μάθει έμαθε! Δεν θέλει πολλές αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι τόσο καλός, όσο θα είναι η πρώτη του εμπειρία! Άντε η δεύτερη. Αν έχει περάσει από σχέσεις που τον δίδαξαν πράγματα, θα τα κάνει ευσυνείδητα, και θα σε στείλει πρώτη θέση στον ερωτικό παράδεισο! Αν έχει κακοπέσει όμως, κακόπεσες κι εσύ…δύσκολα μαθαίνει…

Δίδυμοι

 Ο άντρας Δίδυμος είναι εύστροφος, και πανέξυπνος. Αυτό είναι προσόν και στον έρωτα. Θα καταφέρει να μάθει τα πάντα για το πώς σου αρέσει να κάνεις έρωτα, ακόμα και αν εσύ δεν ξέρεις! Μπορεί να βγάλει συμπέρασμα πώς θέλεις να σε φιλάνε, από τον τρόπο που πίνεις το νερό σου! Μεγάλος τεχνίτης στον έρωτα. Ανήκει στα ζώδια του αέρα και στον μεταβλητό σταυρό, πράγμα που σημαίνει, θα σου κάνει ό,τι ανατροπές μπορείς να φανταστείς, αλλά με μεγαλύτερη ωριμότητα από τους παρορμητικούς εξαδέλφους του, τους Ζυγούς!

 Καρκίνος

 Ο καρκίνος είναι πολύ ερωτικό ζώδιο, μιας και είναι και ζώδιο του νερού, που φημίζονται για τον ερωτισμό τους, και παρορμητικός. Αλλά δεν έχει προλάβει να μάθει την τεχνική του έρωτα, είναι πολύ απασχολημένος με τις βασικές του ψυχολογικές ανάγκες. Ο έρωτας του Καρκίνου έχει κάτι το θεμελιώδες, δεν λες ότι είναι τεχνίτης, αλλά δεν μπορείς και να φύγεις από την αγκαλιά του!

 Λέων

 Ο φλογερός Λέων, που ανήκει και στον σταθερό σταυρό, καθορίζεται ερωτικά από το γεγονός ότι μισεί την απάτη! Θέλει να ξέρει με τι σύντροφο έχει να κάνει, και ανάλογα θα φερθεί ερωτικά. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τον έρωτα ακόμα και για να ταπεινώσει μια γυναίκα, αν του έχει φερθεί άσχημα. Αν όμως θέλει να σε ευχαριστήσει, και ταυτόχρονα να σε κάνει να τον θαυμάσεις, θα σε τρελάνει! Και θα σου ζητήσει και πολλά πράγματα, που θα σε κάνουν και εσένα μεγάλη μάγισσα του έρωτα!

 Παρθένος

Ο Παρθένος, ανήκει στη Γη από τη μια, αλλά ανήκει και στον μεταβλητό σταυρό. Αυτό σημαίνει ότι είναι και πολύ έμπειρος στον έρωτα, από γεννησιμιού του, αλλά και ότι μαθαίνει πράγματα! Έχει σπουδαία τεχνική, όταν θέλει. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεσαι για να νιώσεις την τέλεια ηδονή. Το αν θα κάνει μαζί σου όλα όσα ξέρει, έχει να κάνει με τον βαθμό του ψυχικού δεσίματος. Δεν λειτουργεί χωρίς αυτό, δεν είναι ο εαυτός του! Αν τον πείσεις να παρασυρθεί μαζί σου, τότε θα σε ερωτευτεί κιόλας και σε πολύ βαθύ επίπεδο. Τότε, αυτό που θα ζήσεις, δεν περιγράφεται.

Ζυγός 

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα, και μάλιστα παρορμητικό. Τεχνική; Δεν μπορείς να πεις ακριβώς ότι έχει. Έχει όλη τη διάθεση να ξεπατικώσει όμως, όλες τις τεχνικές του κόσμου. Είναι, με την πολύ, μα πάρα πολύ καλή έννοια του όρου, ένας χαμαιλέοντας του έρωτα. Θα κάνει ό,τι του πεις! Θα κάνει ό,τι έχει δει στο σινεμά, ό,τι έχει ακούσει από τους φίλους του. Θα κάνει και ό,τι έχει διαβάσει σε γυναικεία περιοδικά, γιατί δεν τα περιφρονεί, ενημερώνεται! Καμιά φορά δεν του «βγαίνει» αυτό που κάνει. Άλλες φορές, είναι θεός του σεξ!

 Σκορπιός 

Ο Σκορπιός ως άντρας, έχει ο ίδιος πολύ μεγάλη ανάγκη τον έρωτα. Αλλά η τεχνική του, μοιάζει λίγο με μια παράδοξη τελετουργία, οπού η γυναίκα παίζει έναν περίεργο ρόλο υποταγής. Ανήκει στον σταθερό σταυρό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα κάνει ό,τι θέλεις εσύ, θα φέρει εσένα στα νερά του, κυριολεκτικά, μιας και είναι και ζώδιο του νερού! Το αν θα σου αρέσουν όλα αυτά που κάνει στον έρωτα, που υπόψη περιλαμβάνουν γερές δόσεις πόνου, είναι θέμα δικής σου ιδιοσυγκρασίας. Ναι, έχει τεχνική, σίγουρα μπορεί να σε πάει στα άκρα της ηδονής, αν αντέχεις αυτά τα άκρα.

 Τοξότης

 Ο φλογερός Τοξότης, ανήκει στον Μεταβλητό σταυρό. Αυτό σημαίνει, και φλογερός, και εύπλαστος. Μπορεί να μην έχει τεχνική, ειδικά όταν είναι νεαρός, αλλά αν του πεις εσύ τι θέλεις, έχεις βρει τον πιο καλό μαθητή του έρωτα! Κρατάει τον νεανικό ενθουσιασμό στο να μαθαίνει πράγματα γύρω από το ταίρι του για πάντα, κάτι που σαφώς τον κάνει αξιολάτρευτο! Μπορεί καμιά φορά να σου φαίνεται πολύ παιδί, γιατί είναι! Αλλά είναι τόσο αναζωογονητικός ο έρωτας μαζί του, που του τα συγχωρείς όλα!

Αιγόκερως

 Ο Αιγόκερως, είναι Γη του παρορμητικού Σταυρού. Δύσκολος συνδυασμός, γιατί ενώ είναι πολύ ορμητικός, δεν περνάει ξυστά από πάνω σου, σκάει στο σώμα σου με όλη τη δύναμη της Γης! Θέλει μάζεμα όσον αφορά την ορμή του. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει συχνά χτυπημένα τα γόνατα, γιατί του αρέσει αν κάνει έρωτα σε στάση «4 σημείων», στα τέσσερα που λέμε, και το κάνει τόσο ορμητικά, που χτυπιέται ο ίδιος! Τεχνική, έχει, κατά κάποιον τρόπο. Έχει την τεχνική του να κάνει συνέχεια έρωτα! Τα υπόλοιπα, μάλλον θα πρέπει να του τα δείξεις με υπομονή .

Υδροχόος 

Ο Υδροχόος είναι Αέρας, ως στοιχείο, και ανήκει στον σταθερό σταυρό. Μπορείς να το φανταστείς; Πόσο δηλαδή σταθερός μπορεί να είναι ο αέρας; Πολύ! Είναι σταθερός στο γεγονός ότι είναι απόλυτα ασταθής, και πνέει όπου του αρέσει! Τεχνική στον έρωτα έχει, αλλά είναι δικής του έμπνευσης, και δικής του χρήσης! Ξέρει απόλυτα τι θέλει για να είναι ο ίδιος ικανοποιημένος. Και κάνει τα πάντα γιατί του αρέσει πάρα πολύ ο έρωτας. Για να ασχοληθεί όμως με τον δικό σου τον ερωτισμό, πρέπει να σε λατρεύει. Αλλιώς, δεν ασχολείται, τόσο απλά. Αν δεις ότι κάνει πράγματα που σε γεμίζουν ηδονή, είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου!

 Ιχθείς 

Ο Ιχθύς ανήκει στον μεταβλητό σταυρό, και είναι ζώδιο του νερού (τι άλλο!). ως εκπρόσωπος των μεταβλητών ζωδίων, είναι όντως ευμετάβλητος, μπορεί να μάθει πολλά πράγματα στον έρωτα. Δεν είναι όμως η τεχνική το φόρτε του. Παρ’ όλο που είναι πολύ αισθησιακό ζώδιο, είναι από την άλλη τόσο μοναχικό που δεν μοιράζεται τον εαυτό του ακόμα και στις πιο προσωπικές στιγμές. Εκτός…εκτός αν αγαπήσει παράφορα, όπου εκεί ξυπνάει ο διπλός του εαυτός, ο απίστευτος εραστής, που μπορεί να γίνει ο δάσκαλός σου στον έρωτα! Εκεί, δεν την γλιτώνεις, όχι μόνο θα του παραδοθείς απόλυτα, αλλά θα τον ερωτευτείς και πολύ!!!

 aniwthoi