Τα 6 πράγματα που λατρεύουν οι άντρες να τους κάνεις αλλά δεν το παραδέχονται

Τρέλανέ τον στη στιγμή!

Είτε μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε, είτε είστε μαζί του σε μια μακροχρόνια σχέση υπάρχουν μικρά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες που οι άντρες λατρεύουν... (κρυφά)!

 1. Βάζεις το κεφάλι σου στο στήθος του για να ξαπλώσεις
 Είτε είστε στον καναπέ και βλέπετε μαζί τηλεόραση, είτε είστε ξαπλωμένοι μετά από μια δύσκολη μέρα, για τον άντρα αυτή η κίνηση του δίνει είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα. Ο άντρας -και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ- θέλει να νιώθει προστατευτικός και αυτή η στάση (με τα χέρια του να σε αγκαλιάζει) δείχνει ότι στην αγκαλιά του είσαι ασφαλής.

 2. Όταν του στέλνεις πρώτη μήνυμα 
Υπάρχει μεγάλη πίεση προς τους άντρες να παίρνουν πρωτοβουλίες και να ξεκινούν πρώτοι τη συζήτηση. Πολλές φορές, όμως, δεν ξέρει και ο ίδιος αν είναι πιεστικός ή αν σου στέλνει πολύ συχνά. Άμα το σκεφτεί πολύ πιθανόν να μην σου ξαναγράψει και να σε αφήσει να αναρωτιέσαι. Στους άντρες αρέσει το ενδιαφέρον για αυτό στείλε του μήνυμα πρώτη χωρίς ντροπή.

 3. Όταν του λές ότι τον εκτιμάς 
Αν και θα μπορούσε από τις πράξεις σου να διακρίνει αν τον θαυμάζεις και σέβεσαι, μερικοί άντρες χρειάζονται περισσότερη άμεση αντιμετώπιση. Το να του το πεις θα τον κάνει να νιώσει καλά με τον εαυτό του και φυσικά με εσένα.

 4. Να χαϊδεύεις τα μαλλιά του ενώ οδηγεί 
Την επόμενη φορά που θα είστε στο αυτοκίνητο δοκίμασε το. Πλησίασε τον, άπλωσε το χέρι σου και βάλε τα δάκτυλά σου στα μαλλιά του. Εγγυημένα θα εμφανιστεί ένα χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό του.

 5. Στείλε του μήνυμα όταν είσαι έξω με τους φίλους σου 
Αν έχεις δίπλα σου έναν αρκετά ώριμο άντρα, που θέλει να βγαίνεις και μόνη για να διασκεδάζεις, στείλε του μήνυμα κατά τη διάρκεια της νύχτας απλά για να τον ρωτήσςεις τι κάνει εκείνος. Θα νιώσει ότι τον σκέφτεσαι ακόμα και όταν είσαι έξω.

 6. Να είσαι εκδηλωτική και τρυφερή 
Δεν χρειάζεται να κρεμιέσαι από πάνω του σε δημόσιους χώρους, αλλά τα μικρά πράγματα είναι που μετράνε. Πιάσε το χέρι του ενώ περπατάτε ή αγκάλιασε τον όταν περιμένετε την ουρά στο σινεμά. Θα καταλάβει ότι είσαι περήφανη είναι είσαι το αγόρι του.

 queen