Θέλεις νταμπλ; Απόδειξέ το!

Το τρίτο σερί νταμπλ θέλει να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός, όμως η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας περνάει από την Τούμπα! Πώς θα παρατάξει τους Πειραιώτες ο Μίτσελ.

Η φιέστα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

 Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1 στο πρώτο ματς, όμως θέλουν και σήμερα να πάρουν τη νίκη για να περάσουν πανηγυρικά στον τελικό της διοργάνωσης.

 Άλλωστε, οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν να αποδείξουν μέσα στην έδρα του «Δικέφαλου του Βορρά» πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

 Το νταμπλ είναι και φέτος ο βασικός στόχος των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι θέλουν να ισοφαρίσουν την επίδοση της δεκαετίας του ’50.

 Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός προπονητής δεν υπολογίζει τον Πέρες που θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, όπως και τον Χολέμπας.

 Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Μπονγκ.

 Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά και ο Μανιάτης, με τον Κάμπελ και τον Φουστέρ στα πλάγια. Ο Ντομίνγκες θα παίξει πίσω από τον Βαλντές που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

 Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο, Μασάντο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σάμαρης, Σαβιόλα και Βούρος.

 Στην Αθήνα, εκτός των προαναφερθέντων, έμειναν ο τραυματίας Βέργος, ο ανέτοιμος Δημήτρης Σιόβας. Επίσης, δεν επελέγησαν για λόγους τακτικής οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Μάρκο Σέποβιτς, Πελέ και Μιγκέλ Τόρες, ενώ εδώ και καιρό νοκ άουτ είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν.

 sport-fm