Ριγκατόνι με τσένταρ και κασέρι
Λαχταριστά ζυμαρικά μαγειρεμένα με τρία είδη τυριών για ένα χορταστικό γεύμα.
Υλικά
Για 2-4 άτομα
250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά 500 γραμμάρια ριγκατόνι 200 γραμμάρια τυρί κρέμα 50 γραμμάρια τσένταρ τριμμένο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί με τα στραγγισμένα ριγκατόνι, ανακατεύουμε απλά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και σερβίρουμε.
Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
sidagi
Υλικά
Για 2-4 άτομα
250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά 500 γραμμάρια ριγκατόνι 200 γραμμάρια τυρί κρέμα 50 γραμμάρια τσένταρ τριμμένο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί με τα στραγγισμένα ριγκατόνι, ανακατεύουμε απλά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και σερβίρουμε.
Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
sidagi