Εσύ πόσο ευτυχισμένη είσαι;

Δες τι κάνουν, ή τι δεν κάνουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι και προσπάθησε να ακολουθήσεις τη φιλοσοφία τους.

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι λύνουν τα προβλήματά τους. 

 Τα προβλήματά σου πρέπει να τα λύνεις όχι να τα αποφεύγεις. Ναι, είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό, αλλά αν προσπαθήσεις θα δεις το πρόβλημά σου να διαλύεται στον αέρα.

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν κάνουν συγκρίσεις

 Αν κάνεις πράγματα που σ’ αρέσουν χωρίς να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους, θα νιώσεις ελεύθερη και ευχαριστημένη. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως αυτός ο τρόπος σκέψης δεν βοήθησε ποτέ κανένα να είναι ήρεμος και ευτυχισμένος. Αυτό που χρειάζεται είναι να ακούς τις ανάγκες του εαυτού σου και να’ σαι αυτή που θες εσύ να είσαι.

 Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο της ευτυχίας τους

 Για να είσαι ευτυχισμένη δεν χρειάζεσαι έγκριση από άλλους. Η ευτυχία σου είναι κάτι που αφορά μόνο εσένα. Κι αυτό θα το καταφέρεις αν είσαι υπεύθυνη για το τι κάνεις και το πώς νιώθεις.
 Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι αποφεύγουν την αρνητικότητα 

 Είναι πολύ σημαντικό να μην επηρεάζεσαι από αρνητικούς ανθρώπους ή ένα αρνητικό περιβάλλον. Κάποιες φορές είναι δύσκολο αυτό, αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά συνεχώς.

 Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δέχονται την κριτική 

 Κάποιοι άνθρωποι δεν αντέχουν την κριτική. Και κάποιοι άλλοι έχουν ανάγκη να κριτικάρουν τα πάντα. Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν κάνουν ούτε το ένα ούτε το άλλο.

 Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν εκδικούνται 

 Μην κάνεις πλάνα εκδίκησης. Κανείς δεν είναι ευτυχισμένος όταν θέλει να εκδικηθεί. Μπορεί να είσαι βαθιά πληγωμένη, αλλά μην καταστρέψεις το μέλλον σου με μια εκδίκηση που ετοιμάζεσαι να πάρεις. Άσε το σύμπαν να λειτουργήσει από μόνο του… Εσύ προσπάθησε να συγχωρέσεις και να προχωρήσεις στη ζωή σου.

 briefingnews