Πώς θα γίνεται η παραγγελία πίτσας στο μέλλον

Η σύγχρονη τεχνολογία στο χώρο της εστίασης
Πώς η σύγχρονη τεχνολογία θα μπορούμε να κάνει πιο εύκολη και διασκεδαστική την παραγγελία μιας πίτσας; Την απάντηση έρχεται να δώσει μια νέα μέθοδο που σχεδίασε γνωστή αλυσίδα και βασίζεται σε ένα διαδραστικό τραπέζι, εξοπλισμένο με τεχνολογία αφής.

 Οι πελάτες του εστιατορίου που επιθυμούν να απολαύσουν ένα γεύμα, δεν έχουν παρά να κάτσουν στο τραπέζι. Αντί όμως να περιμένουν το σερβιτόρο για να δώσουν την παραγγελία τους, αυτό που έχουν να κάνουν είναι να κοιτάξουν στην επιφάνεια του τραπεζίου. Εκεί μπορούν να δημιουργήσουν την πίτσα που επιθυμούν, όπως ακριβώς το θέλουν, όσο περίεργη και σύνθετη και αν φαίνεται.

 Επιπλέον, η πληρωμή φαίνεται πως γίνεται πανεύκολα, απλά με την τοποθέτηση του smartphone και την αυτόματη μεταφορά των στοιχείων της κάρτας. Επιπλέον, τα νέα διαδραστικά τραπέζια διαθέτουν παιχνίδια, προκειμένου ο χρόνος προετοιμασίας της πίτσας, να είναι ακόμη πιο διασκεδαστικός.

 Σύμφωνα με ιστότοπο εξειδικευμένο σε θέματα εστίασης, περίπου 4.000 εστιατόρια της αλυσίδας στις ΗΠΑ, έχουν θέσει υποψηφιότητα για το διαδραστικό τραπέζι, αν και η τεχνολογία βρίσκεται ακόμη σε concept στάδιο.

 Δείτε το βίντεο με τη λειτουργία του πρωτοποριακού τραπεζιού…