Επιστρέφουν και τα λένε

Τις επόμενες δύο εβδομάδες οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν να δουλεύουν στου Ρέντη, με τον Μίτσελ να περιμένει την συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ύστερα από το τριήμερο ρεπό που είχαν πάρει από τον Μίτσελ.

 Το γεγονός ότι ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών, ύστερα από τον επεισοδιακό αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, δεν σημαίνει ότι θα το… διαλύσουν από τώρα και για αυτό τον λόγο έχει αποφασιστεί να δοθούν κάποια φιλικά προπονητικού χαρακτήρα.

 Το πρώτο είναι με τον Πανιώνιο την Παρασκευή (25/04) στο Καραϊσκάκη, χωρίς την παρουσία οπαδών και δημοσιογράφων, και το επόμενο με τον Λεβαδειακό την επόμενη Τρίτη (29 του μήνα).

 Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για δύο εβδομάδες, προτού οι πρωταθλητές Ελλάδας πάρουν άδεια για να ξεκουραστούν ή να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

 Στον Ολυμπιακό υπάρχουν αρκετοί που θα κληθούν να αγωνιστούν στη ποδοσφαιρική γιορτή του καλοκαιριού, όπως οι Μανιάτης, Μασάδο, Σάμαρης, πιθανό είναι του Ρομπέρτο (αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τι έγραφαν το προηγούμενο διάστημα στην Ισπανία πως θα είναι στη λίστα προεπιλογής του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε), Βαλντές, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, ίσως ο Σιόβας, Μανωλάς, Κάμπελ (αν και δεν είναι σίγουρο ακόμα ότι θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα μετά το Μουντιάλ) και Μπονγκ.

 Σύσκεψη κορυφής για του χρόνου 

 Εν τω μεταξύ, με ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ, παρουσία των κ.κ. Βρέντζου, Καρεμπέ και Ισά για να αποφασιστεί πού και πώς θα ενισχυθούν οι Πειραιώτες την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

 Πρόθεση του ισχυρού άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι η ομάδα να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστική με τη φετινή σεζόν και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, έχοντας ως στόχο φυσικά να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα, το 42ο στην ιστορία της.

 Από τη στιγμή που ο πρόεδρος του συλλόγου και ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθαρίσουν τα «θέλω» τους, οι άλλοι τρεις διοικητικοί παράγοντες θα ξεκινήσουν άμεσα τις σχετικές επαφές, ώστε να υπάρξει η αναμενόμενη ενίσχυση, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν συζητήσεις για να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

 Άλλωστε, τη φετινή σεζόν αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού δόθηκαν δανεικοί σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας και του εξωτερικού, με την παρουσία τους να κρίνεται αρκετά καλή.

 Ίσως ο Μίτσελ να έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα κάνει τις εισηγήσεις του για νευραλγικές θέσεις. Για παράδειγμα την μεσοεπιθετική γραμμή των «ερυθρολεύκων» και την ενίσχυση της άμυνάς τους.

 sport-fm