Αν δεν ξέρεις αυτούς τους κανόνες δεν έκανες ποτέ σοβαρή σχέση

Δεν μπορείς να συγκρίνεις τη σχέση σου με τη σχέση που έχει η κολλητή σου, η ξαδέλφη σου, η κυρία στον 5ο!

 Κάθε μία είναι μοναδική και έχει τον δικό της κώδικα επικοινωνίας και τους δικούς της κανόνες.

 2. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου και φυσικά ούτε ο καλός σου. Μην απαντάς "τίποτα" όταν σε ρωτάει τι έχεις και μετά κάνεις έκρηξη ίση με τον Βεζούβιο.

 3. Το σeξ έχει σημασία. Η διαδικασία του σeξ είναι ο σωματικός τρόπος να εκφράσουμε στον άνθρωπο μας ότι νοιαζόμαστε. Δεν έχει σημασία να είναι συνέχεια στο μυαλό σας, αλλά αν το αμελείτε συνεχώς δεν θα είναι κανείς ευτυχισμένος.

 4. Η εμφάνιση, το ύψος, η δουλειά και ο τραπεζικός σου λογαριασμός δεν θα κάνουν κάποιον να σε αγαπήσει περισσότερο. Η πραγματική αγάπη δεν γνωρίζει τέτοια κριτήρια.

 5. Μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις τι είναι καλό για τη σχέση σου. Ρώτα τους φίλους σου και την οικογένεια σου για συμβουλές, αλλά ΕΣΥ αποφασίζεις τι θες και τι είναι καλό να κάνεις μαζί του.

 6. Δείξε κατανόηση για τα πράγματα που του αρέσουν. Να θυμάσαι τον χρυσό κανόνα: Αν του αρέσει κάτι, δεν είναι χαζό και πρέπει να τον υποστηρίζεις και σε αυτό.

 7. Για να δουλέψει η σχέση σας πρέπει να έχετε τις ίδιες αρχές. Αν δεν έχετε τα ίδια γούστα στη μουσική, κανένα πρόβλημα. Αν, όμως, εκείνος δεν θέλει να κάνει παιδιά και εσύ θες τότε η σχέση είναι καταδικασμένη εξ αρχής όσο και αν ταιριάζετε στα υπόλοιπα.

 8. Αν ψάχνεις να βρεις κάποιον που να θυμίζει το πρώην σου γιατί δεν το έχεις ξεπεράσει, δεν θα βρεις ποτέ κανέναν.

 queen.gr