Σε βλέπει μόνο φιλικά; 5 βήματα να του αλλάξεις το μυαλό!

Όχι μόνο φίλοι (επιτέλους)

!Σταμάτα να είσαι η αστεία της παρέας.
 Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό ως μηχανισμό άμυνας για οποιαδήποτε ανασφάλεια μας, αλλά όταν ένας άντρας βλέπει μόνο το χιούμορ σε σένα τότε η σχέση μας σχεδόν με βεβαιότητα θα παραμείνει φιλική. Ακόμα και στα αστεία σου μην υποτιμάς τον εαυτό σου.

 Παίξ'το δύσκολη 
Μην είσαι πάντα διαθέσιμη για εκείνον – είτε δίνοντας του χρόνο είτε συναίσθημα. Δώσε του να καταλάβει ότι μπορεί να σε βλέπει πολλές ώρες αν γίνεις το κορίτσι του.

 Get Physical (που θα έλεγαν και οι αμερικάνοι) 
Ξεκίνα με απλές χειρονομίες. Ακούμπησε τον στην πλάτη, ξεκούρασε το χέρι σου στον ώμο, δώσε του ένα φιλί όταν τον αποχαιρετάς. Αν ανταποκριθεί στη χειρονομία και σε ακουμπήσει με τη σειρά του τότε μπορείς να καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται.

 Κάνε τον να ζηλέψει 
Απέκτησε περισσότερους άντρες φίλους. Αν είσαι συνεχώς απασχολημένη με άλλους φίλους θα του ξυπνήσεις το αίσθημα της ζήλειας και θα θέλει περισσότερο χρόνο μαζί σου. Και έτσι μπορεί και ίδιος να συνηδητοποιήσει ότι δεν σε θέλει για φίλη μόνο.

 Ζήτησέ το 
Άρχισε να του ζητάς μικρές χάρες όπως να σου ποτίσει τα λουλούδια ή να βγάλει το σκυλάκι σου βόλτα αν λείπεις από το σπίτι μια - δύο μέρες. Αν κάνετε πράγματα που συνήθως κάνει ένα ζευγάρι θα νιώσει περισσότερο προστατευτικός προς εσένα και από εκείνη ξεκινάνε όλα για έναν άντρα.

 queen