Μεγάλωσες! Παραδέξου ότι αγαπάς να κάνεις αυτές τις 16 ενήλικες συνήθειες

Ούτε εσύ δεν το περίμενες!

1. Πηγαίνεις για ύπνο νωρίς. Το 11 μ.μ. έχει γίνει μια μαγική στιγμή της ημέρας! Λατρεύεις να τελειώνεις τις δουλειές σου νωρίς, να φορά πιτζάμες και να πέφτεις νωρίς στο κρεβάτι μέχρι να σε πάρει ξαφνικά ο ύπνος.

 2. Απολαμβάνεις τις στιγμές που κάνεις... απολύτως τίποτα. Θυμάσαι τις εποχές που ήσουν ακούραστη και παρακαλούσες τους γονείς ή τους φίλους σου να βγείτε έξω. Ναι, αυτές οι εποχές πέρασαν.

 3. Λύνεις σταυρόλεξα. Υπάρχει κάτι εξαιρετικά ικανοποιητικό στο να έχεις ένα τόσο μεγάλο λεξιλόγιο ώστε να λύνεις ένα ολόκληρο σταυρόλεξο μόνη σου. Ολόκληρο; Περίπου! 3. Ξοδεύεις λεφτά για το σπίτι. Βρήκες κουπόνι για να αγοράσεις τις πετσέτες μπάνμιου που ήθελες. Τρέχεις να τις αποκτήσεις μετά τη δουλειά. Και αγοράζεις και κάτι άλλο. Και κάτι άλλο... Και δεν σε νοιάζουν τα λεφτά που χάλασες για το σπιτάκι σου.

 4. Αγοράζεις ρούχα για τη δουλειά. Τα τζιν, τα ξεβαμμένα T –Shirts, τα κοντά φορέματα δεν πρωταγωνιστούν στις shopping λίστες σου. Πρέπει να ντύνεσαι ευπρεπώς στα meetings της δουλειάς.

 5. Το σπίτι σου είναι καθαρό. Νιώθεις υπέροχα όταν το σπίτι σου μυρίζει καθαριότητα. Σαν να μπήκε η ζωή σου σε τάξη!

 6. Πολλά βράδια μένεις μέσα. Καμία ενοχή. Σάββατο βράδυ στο σπίτι με το dvd να παίζει το αγαπημένο σου σίριαλ. Αυτό είναι πάρτι!

 7. Βγαίνεις συχνά με την οικογένειά σου. Μικρότερη απέφευγες τα οικογενειακά δείπνα με απίστευτες δικαιολογίες. Πλέον δεν σκέφτεσαι καν να τους ακυρώσεις γιατί αρχίζεις και περνάς καλά μαζί τους.

 8. Κοιμάσαι. Το να κοιμηθείς το μεσημέρι έχει μετατραπεί στο πιο φανταστικό πράγμα που μπορείς να κάνεις μέσα στην ημέρα! Σε καταλαβαίνουμε απολύτως!

 9. Απολαμβάνεις το αφρόλουτρο σου. Μουσική, κεριά, ιεροτελεστία. Ανεκτίμητη.

 10. Βγαίνεις έξω, πίνεις δύο ποτήρια κρασί και σταματάς. Τα hangover σου φαίνεται η πιο δύσκολη υπόθεση να αντιμετωπίσεις το επόμενο πρωινό.

 11. Ξυπνάς νωρίς το πρωί για να τελειώσεις δουλειές. Πήγες στην τράπεζα, στο super market, στο γυμναστήριο και είναι μόλις 11; Eίσαι καλύτερη και από τη μαμά σου!

 12. Το σεξ είναι καλύτερο. Γιατί οι άντρες έμαθαν πως το κάνουν και εσύ έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

 13. Κάνεις αποταμίευση. Κατάφερες όχι μόνο να μην ξεμένεις από λεφτά την τελευταία εβδομάδα του μήνα, αλλά και να αποταμιεύεις χρήματα στην περίπτωση που τύχει κάτι.

 14. Καλείς άτομα στο σπίτι. Οι φίλοι σου έρχονται σπίτι, τρώνε το φαγητό, που μαγείρεψες με τα χεράκια σου και πίνετε κρασί από τα ποτήρια κρασιού που έχεις αγοράσει για τέτοιες βραδιές... Ενήλικας 100%!

 15. Πηγαίνεις σε καλά ξενοδοχεία. Το να μοιραστείς με 4 φίλες σου ένα μικρό ενοικιαζόμενο δωμάτιο, που στο τέλος θα καταλήξεις να κοιμηθείς στο πάτωμα σταμάτησε να έχει πλάκα χρόνια τώρα! Και επιπλέον η θέα είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για το booking ξενοδοχείου!

 16. Πηγαίνεις σε γάμους. Ξαφνικά λαμβάνεις προσκλήσεις για γάμους από τους κολλητούς σου και όχι από περίεργους μακρινούς συγγενείς που δεν θες ούτε να δεις.

 queen