Νηστίσιμοι ντοματοκεφτέδες

Δοκιμάστε κάτι νέο στα ορεκτικά σας, ταιριάζει πολύ με φρέσκια σαλάτα.

Υλικά

 Για 4-6 άτομα

 Μαϊντανό 4 κουταλιές του γλυκού φυτική μαργαρίνη 200 γραμμάρια αλεύρι Αλάτι Πιπέρι ή πάπρικα 6 μεγάλες ώριμες ντομάτες 2 κρεμμύδια

  Εκτέλεση

 Πολτοποιείτε τις ντομάτες στο μπλέντερ και τις βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τον μαϊντανό και τα προσθέτετε στο μπολ. Προσθέτετε σιγά - σιγά το αλεύρι και συνεχίζετε το ανακάτεμα.

 Αν το μείγμα σας φανεί νερουλό, ρίχνετε περισσότερο αλεύρι. Προσθέτετε λίγη μαργαρίνη, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι ή πάπρικα και ανακατεύετε.

 Περιμένετε να κάψει η μαργαρίνη και ρίχνετε κουταλιές της σούπας στο τηγάνι. Αφήνετε τους ντοματοκεφτέδες να ροδίσουν καλά από κάθε πλευρά για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά και τους τοποθετείτε πάνω από ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν.

 Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

 sidagi