«Η Λεωφόρος ανήκει στον Παναθηναϊκό»!

Την τοποθέτηση του Παναθηναϊκού έφερε η φημολογία περί «εξαφάνισης» της Λεωφόρου απ' το ρυθμιστικό σχέδιο. «Ανήκει στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, θα φύγουμε μόνο αν θέλουμε εμείς», λέει η ΠΑΕ.

Να σβήσει τη… φωτιά που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες έσπευσε ο Παναθηναϊκός.

 Με αφορμή την φημολογία πως η Λεωφόρος δεν βρίσκεται στο νέο ρυθμιστικό χάρτη της Αθήνας που κατατέθηκε στη Βούλη, η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πως το ιστορικό γήπεδο ανήκει στο σύλλογο και κανείς δεν μπορεί να τον κουνήσει από εκεί.

 Συν τοις άλλοις, υπογραμμίζεται πως ο μόνος τρόπος για να φύγει το τριφύλλι απ’ το «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι να το αποφασίσει ο κόσμος της ομάδας!

 Η ανακοίνωση: 

 «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επαναλαμβάνει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανήκει στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Είναι επίσης γνωστό ότι τους επόμενους μήνες έχουν προγραμματιστεί - και θα γίνουν - έργα ανακατασκευής του. Επομένως, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να φύγει ο Παναθηναϊκός από την ιστορική του έδρα θα είναι να το αποφασίσει ο ίδιος, δηλαδή ο κόσμος της ομάδας μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, θέμα ασφαλώς που δεν τίθεται».

 sport-fm