Χωρισμός μέσω μηνύματος

Ο «μοντέρνος» τρόπος να τελειώσεις μια σχέση
Εύκολα και αναίμακτα μέσα από ένα SMS, είναι ο μοντέρνος τρόπος για να δώσει κανείς τέλος σε μια σχέση. Στο παρελθόν ανήκουν πλέον οι ημέρες εκείνες όταν αυτός που έφευγε είχε την ευγένεια να αποχαιρετίσει το μέχρι πρόσφατα άλλο του μισό και να του εξηγήσει τους λόγους που τον εγκαταλείπει.

 Σήμερα, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, περισσότεροι από τους μισούς – σε ποσοστό 56% - επιλέγουν να λήξουν τη σχέση τους με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Οι περισσότεροι εξηγούν ότι η τεχνολογία τους βοηθά να βγουν από τη δύσκολη θέση.

 Άνδρες και γυναίκες από τις Ηνωμένες Πολιτείες που έλαβαν μέρος στην έρευνα είχαν βιώσει ένα χωρισμό τους τελευταίους 12 μήνες. Το 61% των συμμετεχόντων που έληξαν τη σχέση τους μέσω ενός μηνύματος ανέφεραν επίσης ότι έσβησαν ή μπλόκαραν τους λογαριασμούς των πρώην τους στα social media και έσβησαν τον αριθμό του κινητού τους.

 Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το συντριπτικό 73% εκείνων που επέλεξαν αυτόν τον σκληρό τρόπο για να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους, απάντησαν ότι θα ενοχλούσε τους ίδιους αν ο πρώην σύντροφός τους είχε κάνει κάτι ανάλογο.