Τι είπε η Μενεγάκη στην Τσιμτσιλή στους διαδρόμους του Alpha;

Το γραφείο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη νέα της τηλεοπτική στέγη βρίσκεται δίπλα στο γραφείο της Ελένης Μενεγάκη. Η ίδια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πως οι δυο τους συναντήθηκαν.

 
«Συναντηθήκαμε την ημέρα των δοκιμαστικών. Ιδιαίτερα φιλική και με αυτό το μοναδικό χαμόγελο μου είπε: «Δεν γέννησες στον Ant1 αλλά θα γεννήσεις στον Alpha». Την εκτιμώ πολύ και την θαυμάζω», λέει στο tvbox ενώ αποκαλύπτει αν θα ξαναγύριζε στο κανάλι του Αμαρουσίου. «Διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με τον όμιλο, αφού έχω και την ραδιοφωνική εκπομπή και διδάσκω στην σχολή. Δεν πήρα προσωπικά αυτό που έγινε με την εκπομπή. Αυτά συμβαίνουν».

 Όσο για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της είπε: «Η Νάγια ήρθε στη ζωή μας προγραμματισμένα. Ύστερα από δυο αποτυχημένες εγκυμοσύνες το θέλαμε πολύ. Η Μαιρούλα, η δεύτερη κόρη μας, που είναι καθ' οδόν και θα πάρει το όνομα της μητέρας του Θέμη, ήρθε αναπάντεχα. Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα στον Ant1 κι έτσι ακριβώς και στον Alpha. Όλα ήταν μια έκπληξη», καταλήγει.

 gossip