4 σημεία που θέλει να τον αγγίξεις (και δεν το ξέρει)

Ξεκινάμε τη χαρτογράφηση... Την επόμενη φορά που θα τον δεις τρέλανε τον με το άγγιγμά σου.
width="815px"
Τέσσερις περιοχές του χρειάζονται την απόλυτη φροντίδα σου...

 Το εσωτερικό των μηρών 
Λίγες γυναίκες είναι αυτές που εξερευνούν το εσωτερικό των μηρών ενός άντρα, που σημαίνει ότι θα τον εκπλήξεις ευχάριστα όταν κάνεις μια βόλτα μέχρι εκεί..
ΆΓΓΙΞΕ ΤΟΝ: Πιάσε απαλά τα πόδια του και άνοιξέ τα για να έχεις πρόσβαση στην συγκεκριμένη περιοχή. Άρχισε να τον χαϊδεύεις με φορά προς τα πάνω για να οδηγήσεις το αίμα προς... το κέντρο του ανδρισμού του. Μετά το απαλό μασάζ ξεκίνησε να τον φιλάς, κάνοντας την ένταση πιο έντονη όσο πλησιάζεις προς τα πάνω.

 Χαμηλά στη μέση του
 Και όταν λέμε χαμηλά εννοούμε χαμηλά... δηλαδή λίγο πιο πάνω από τα οπίσθιά του. Η περιοχή είναι συνήθως ξεχασμένη από εμάς τις γυναίκες καθώς προτιμούμε να αγγίζουμε τα οπίσθιά του. ΆΓΓΙΞΕ ΤΟΝ: Πες του πως θες να του κάνεις μασάζ... Άφησέ τον να ξαπλώσει μπρούμυτα. Βάλε τα χέρια σου δεξιά και αριστερά από τη μέση του και με πίεση άρχισε να κατεβαίνεις προς τα κάτω σιγά σιγά. Μόλις φτάσεις στα οπίσθια, ανέβα με αργές κινήσεις προς τα πάνω.

 Το μπράτσο του
 Το κάτω και εσωτερικό μέρος του μπράτσου του άντρα είναι γεμάτο με κουρασμένους μυς που περιμένουν κάποιον να τους απελευθερώσει από την ένταση.
ΆΓΓΙΞΕ ΤΟΝ: Τοποθέτησε τα χέρια σου γύρω από τα μπράτσα του και με τα δάχτυλά σου πίεσε τον με δύναμη. Κάνε του μασάζ μέχρι να τον δεις να χαλαρώνει.

 Το σαγόνι του 
Πρόκειται για το πιο ορατό σύμβολο του ανδρισμού του, που ποτέ όμως δεν τυγχάνει της απαραίτητης προσοχής από τις γυναίκες. Όταν το αγγίζεις, υποσυνείδητα του υπενθυμίζεις ότι είναι αρρενωπός, κάτι που το τον γεμίζει με αυτοπεποίθηση.
ΆΓΓΙΞΕ ΤΟΝ: Πολύ απαλά τοποθέτησε τα ακροδάχτυλά σου στο πηγούνι του ξεκινώντας από το πλάι. Το χάδι σου αυτό ενεργοποιεί ευαίσθητα νεύρα στην περιοχή του προσώπου. Πριν του δώσεις ένα παθιασμένο φιλί πιάσε το σαγόνι του με τα δύο σου χέρια, κοίταξέ τον στα μάτια για μερικά δευτερόλεπτα και μετά φίλησέ τον. Το συναίσθημά σου θα τον διαπεράσει.

 queen