6 +1 Άντρες

Ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι άντρες; Ποιοι είναι οι τύποι τους και πώς μπορείς να τους χειριστείς;

Όλα αυτά τα αρσενικά που κυκλοφορούν (και οπλοφορούν με γοητεία) κατατάσσονται σε έξι βασικούς τύπους. Μόνον έξι. Δεν είναι χιλιάδες, δεν είναι «κάθε άντρας ξεχωριστός». Είναι έξι ψυχολογικοί τύποι και ο καθένας έχει τα κουμπιά του και τα κλειδιά του. Αν υποψιάζεσαι ότι και η γυναικεία μοναδικότητα έχει επίσης όλα κι όλα 6 καλούπια, μπράβο, κέρδισες! Ίσως να μας στεναχωρεί αυτό, αλλά είναι αλήθεια .

Το γεγονός αυτό δεν αναιρεί το πόσο ξεχωριστός μπορεί να νιώθει κάποιος ή και να είναι τελικά. Αλλά η ανθρώπινη συμπεριφορά και ψυχολογία, τελικά, είναι μια υπόθεση σχετικά εύκολη. Απόδειξη, η διαφήμιση, που ξέρει να πατάει τα κουμπιά του καθενός, γνωρίζοντας με ακρίβεια τι αρέσει και τι ξεσηκώνει τον καθένα. Για να δούμε λοιπόν, σε ποιον τύπο από αυτούς τους έξι ανήκει ο καλός σου. α ναι. Υπάρχει και άλλος ένας. Στο τέλος αυτός.


Ο άντρας τύπου Α
Τον ξέρεις. Είναι The Boss. Έχει αέρα. Έχει στιλ. Είναι βάρβαρος και είναι και απαιτητικός. Είναι αρσενικό . Έχει αφομοιώσει όλα τα κλισέ περί πραγματικού άντρα και είναι κινούμενος οδηγός αρσενικής συμπεριφοράς. Του αρέσουν τα λίγα λόγια και καλά. Δεν κλαίει ποτέ. Του αρέσουν τα αντρικά αθλήματα, πάει και κυνήγι. Τρέλα με το ποδόσφαιρο, μόνο όταν χάνει η ομάδα μπορεί να ρίξει κανένα δάκρυ . Θέλει η γυναίκα να κρατάει την θέση της – δηλαδή ένα βήμα πίσω του στο όρθιο, από κάτω του στο ξαπλωτό. Μην ακούσει κουβέντα για τους φίλους του και την οικογένειά του, μην ακούσει κουβέντα για την δουλειά του, μην ακούσει κουβέντα για το τι θα κάνει – αυτός ξέρει τι θα κάνει, δεν θα του πεις εσύ. Γενικά, μην ακούσει κουβέντα. Στον έρωτα ενδιαφέρεται για τον εαυτό του, και μπορεί και να είναι και καλός, ακριβώς για να επιβεβαιώσει τον αντρισμό του. Προσέχει την εμφάνισή του, αλλά όχι ότι είναι και μανιακός, αυτά είναι γυναικεία τερτίπια. Είναι και άπιστος, στο είπα;
Γιατί να ασχοληθείς μαζί του: Γιατί κάποια στιγμή θα τα φάει τα μούτρα του και θα ισιώσει. Με την φόρα που έχει και καθώς η εποχή δεν τα σηκώνει αυτά, κάποια στιγμή θα πέσει με υπερβολική ταχύτητα επάνω στο πεπρωμένο του. Και θα γίνει πραγματικός άντρας και όχι Action Man. Θα του μείνει η αρσενική συμπεριφορά, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Ο ευαίσθητος άντρας
Δίνει πάντα τόπο στην οργή. Έχει πολλή οργή, γιατί συνέχεια του την μπαίνει ο άντρας τύπου άλφα, αλλά δεν την εκδηλώνει γιατί ξέρει ότι θα χάσει. Όπλο του στο παιχνίδι του έρωτα έχει τα μάτια του – που είναι πάντα υγρά και έτοιμα να κλάψουν – το ότι παίζει κιθάρα, το ότι ξέρει να ακούει την γυναίκα. Μπορεί να είναι και πολύ γοητευτικός, με μακριά δάχτυλα, με κρυμμένη ηδυπάθεια. Το πρόβλημα του είναι ότι κανείς δεν τον λέει «άντρα με τα όλα του», ίσως να έχει και κανέναν υπόγειο ανταγωνισμό με τον πατέρα του ή με τον αδελφό του. Το βασικό πρόβλημα που θα έχεις μαζί του είναι ότι είναι ο αγαπημένος της μαμάς του. Τον λατρεύει και την λατρεύει. Γενικά, λατρεύονται. Πάει πακέτο με την μαμά του.
Γιατί να ασχοληθείς μαζί του: Είναι ωραίος τύπος, και πραγματικά είναι ευαίσθητος. Μπορεί να ξέρει πολλά πράγματα, να σε πάει παρακάτω σε πολλούς τομείς, και κυρίως είναι πολύ καλός στο να εξερευνήσεις την λίμπιντό σου, γιατί του αρέσει να ασχολείται μαζί σου. το πρόβλημα είναι πως όταν καταρρέει συναισθηματικά, πρέπει να γίνεσαι ο άντρας της σχέσης.

Ο ντροπαλός άντρας
Δεν είναι κατ’ ανάγκην ίδιος με τον ευαίσθητο. Μπορεί η συστολή που νιώθει να εκδηλώνεται και με πολύ περίεργους τρόπους, ακόμα και να γίνεται επιθετικός ή πολύ αμήχανος ή πολύ κλειστός στον εαυτό του. Έχει συνήθως θέματα με την οικογένειά του – και ειδικά με την μητέρα του που δεν τον αποδέχεται, οπότε δεν ξέρει να επικοινωνεί καλά με τις γυναίκες. Θέλει πολύ προσπάθεια για να τον πλησιάσεις. Κάτω από την φαινομενική σκληρότητα είναι ένα παιδί έτοιμο να παραδοθεί στον έρωτα και να έχει δύο πρόσωπα: Ένα για όλους τους άλλους και ένα μόνο για σένα που θα εμπιστεύεται. Θέλει πολύ ενθάρρυνση για να κάνει πράγματα στη ζωή του, αλλά αν πάρει μπροστά είναι δύναμη ο άνθρωπος.
Γιατί να ασχοληθείς μαζί του: Είναι πολύ καλός τύπος και εκπαιδεύσιμος. Είναι και πάρα πολύ καλός εραστής, ειδικά μετά από κάποιο διάστημα που θα είσαστε μαζί και θα έχει ξανοιχτεί. Είναι πάντα έτοιμος να σου ανταποδώσει το ότι κατάλαβες την ψυχή του και τον έκανες να ανοιχτεί. Ο μόνος κίνδυνος είναι να πάρουν αέρα τα μυαλά του κάποια στιγμή, και να σου γίνει λίγο εραστής που πάει να δει αν έχει πέραση και σε άλλες. Του το κόβεις εύκολα το συνήθειο με έναν δοκιμαστικό χωρισμό.

Ο εκτός των τειχών άντρας
Εννοούμε, ο εκτός πόλεως. Πολύ καλή περίπτωση. Είναι η αυθεντική μορφή του άντρα τύπου άλφα, είναι original. Ο τύπος άλφα, σε αυτόν τον άντρα θέλει να μοιάσει, αλλά τον εμποδίζει που έχει δύο αριστερά χέρια από το πολύ παίξε με το ποντίκι και άλλαξε ταχύτητα στο αμάξι. Είναι ο άντρας που πίνει και δεν μεθάει, είναι λίγο βαρβαράκος, έχει χοντρό αλλά καλοπροαίρετο χιούμορ, τεράστια δόση αυτοσαρκασμού, είναι χρήσιμος, είναι ειλικρινής και είναι γεμάτος ο τόπος από τέτοιους! Δεν είναι αναγκαστικά αγρότης, και αν είναι – μιλάμε είναι πολύ ψαγμένος. Ξέρει πολλά πράγματα για την φύση, είναι παραδοσιακός και είναι και πολύ παθιασμένος με τον έρωτα.
Γιατί να ασχοληθείς μαζί του: Για να περάσεις καλά! Είναι αυθεντικός άντρας. Δεν λέμε ότι όλοι όσοι δεν μένουν σε πόλη έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά είναι πολύ πιθανόν να συναντήσεις έναν τέτοιο έξω από τα trendy στέκια, παρά μέσα τους. Γίνεται χαλί να τον πατήσεις, σε έχει βασίλισσα, ξέρει να σε εκτιμάει, σε πάει και «στην πόλη» να σε κυκλοφορήσει. Αν το ακούς κάπως, ξανασκέψου το. Είναι πολύ καλή περίπτωση.

Ο άντρας από το παρελθόν
Είναι πολύ ευγενικός. Έχει τρόπους. Ξέρει να φέρεται σε μια γυναίκα. Δεν αντιπαθεί τον φεμινισμό, αλλά δεν τον πειράζει καθόλου να σηκωθεί από το τραπέζι για να σε υποδεχτεί, να σου ανοίξει την πόρτα, να σε καληνυχτίσει με ένα φιλί, να σου κάνει ένα όμορφο δώρο, να σου φέρει λουλούδια. Έχει λεπτούς τρόπους και στο φλερτ και στον έρωτα. Το μόνο κακό μαζί του είναι ότι την λεπτότητα αυτή την συνδυάζει με μια τάση να αγαπάει γενικώς το γυναικείο φύλο. Κι εκεί που σε έχει καταγοητεύσει, καταλαβαίνεις ότι σε όλες τα ίδια κάνει! Ναι, του αρέσουν οι γυναίκες και αυτές τρελαίνονται μαζί του. Αν τον αγαπάς, θα έχεις ανταγωνισμό. Και μάλιστα, έχει μια φυσική ροπή προς την απιστία, που δεν του την κόβεις με το να φύεις, ή να του κάνεις σκωτσέζικο ντους. Ο μόνος τρόπος να γίνει αποκλειστικά δικός σου, είναι να μην νιώθει ότι σε έχει. Επειδή είναι ρομαντικός και αγαπάει την ιδέα του έρωτα, πρέπει να του δίνεις την εντύπωση ότι είσαι η πριγκίπισσά του που πρέπει πάντα να κάνει αγώνα για να την κατακτά.
Γιατί να ασχοληθείς μαζί του: Γιατί είναι μια σπάνια περίπτωση, είναι είδος προς εξαφάνιση και δύσκολα θα βρεις άλλον τέτοιον! Αν μάλιστα έχετε και μια κάποια διαφορά ηλικίας, κινδυνεύεις λιγότερο από την τάση του να αγαπάει όλες τις γυναίκες. Θα φοβάται μήπως σε χάσει, τώρα που σε βρήκε!

Ο άντρας – φίλος
Είναι μια άνετη περίπτωση. Δεν είναι απαιτητικός, κάθεται να κουβεντιάσει τα πάντα μαζί σου, σε θεωρεί οπωσδήποτε ισότιμή του. Χαίρεται με την επιτυχία σου, σου στέκεται στην δυσκολία. Μπορεί πραγματικά να έχει ξεκινήσει στο φιλικό η σχέση, γιατί γίνεται εύκολα φίλος με γυναίκες. Και κρατάει αυτό το μοτίβο, του να υπάρχει πάντα ένα υπόβαθρο φιλίας ακόμα και όταν προχωράτε το βήμα και γίνεστε ζευγάρι . Είναι πολύ καλός στο να μοιράζεται πράγματα, είναι τέλειος όταν είστε με κόσμο, γιατί σε αφήνει να εκφραστείς. Είναι πολύ άνετος και δεν έχει πρόβλημα να πάτε μαζί στο κομμωτήριο, για να σου πει τη γνώμη του για το πώς θα κόψεις τα μαλλιά σου, ή να σου φέρει από το σούπερ μάρκετ είδη προσωπικής γυναικείας υγιεινής. Οι φίλες σου τον λατρεύουν και σε θεωρούν τυχερή, και αυτό είναι ένα πρόβλημα, γιατί θα τον πολιορκούν. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι από την πολύ μεγάλη οικειότητα, κινδυνεύετε να ξαναγίνετε φιλαράκια και να μην το καταλάβετε ότι σας τέλειωσε ο έρωτας .
Γιατί να ασχοληθείς μαζί του: Γιατί δεν έχεις τίποτα να χάσεις, πρώτα και κύρια. Αν δεν σας βγει η σχέση, δεν θα σου κάνει μούτρα, δεν θα σε παιδέψει. Θα το παλέψει να μείνετε μαζί και θα σου είναι ένας πραγματικός σύντροφος . Ίσως κάποια στιγμή να βαρεθείτε και να ψάξετε για κάτι πιο εντυπωσιακό, πιο εξωτικό – αλλά και αυτό ακόμα, φίλοι είσαστε, θα το συζητήσετε!

Και το έβδομο είδος άντρα: Αυτός που Αγαπάς:
Δεν έχει καμία σημασία σε ποιον τύπο ανήκει. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι πετυχημένος, looser, όμορφος, άσχημος, δυναμικός ή παιδί της μαμάς. Αν τον αγαπάς, είναι ο ένας και μοναδικός. Και θα σε παιδέψει! Γιατί αυτό είναι το παιχνίδι, αυτή είναι η αλήθεια. Ο έρωτας έχει την ιδιότητα να σε κάνει αδύναμη απέναντι σε όποιον σου έχει κάνει το κλικ και δεν ακούς κανέναν που σε ρωτάει τι του βρήκες, ίσως.
Γιατί να ασχοληθείς μαζί του: Γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς!

oroskopos