4 τρόποι για να τον χωρίσεις και να μην σου κάνει τη ζωή δύσκολη

Γιατί και ο χωρισμός θέλει τον χειρισμό του Ξυπνάς μια μέρα και μετά από πολλές υποχωρήσεις ή μεγάλη υπομονή, αντοχή, ανοχή και όλα όσα κάνουν όλοι οι άνθρωποι για να κρατήσουν μια σχέση, συνειδητοποιείς ότι πια δεν θέλεις να είσαι μαζί του.

 Ως εκεί όλα καλά! Εσύ τουλάχιστον ξέρεις τι θέλεις. Μάλιστα μόλις αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς συμβαίνει στον εσωτερικό σου κόσμο θέλεις αμέσως να ξεφύγεις από αυτή την σχέση σε σημείο τέτοιο που θέλεις να τον πάρεις τηλέφωνο και να του το ξεφουρνίσεις, για να νιώσεις καλύτερα.

 Ουπς, κορίτσι αυτό είναι λάθος! Είπαμε είναι πολύ καλό που ξέρεις τι θέλεις αλλά ο άλλος, είμαι σίγουρη, ότι δεν θα έχει πάρει είδηση και θα του έρθει κεραμίδα. Όπως όταν θέλουμε κάποιον ερωτικά, το κάνουμε μεθοδικά, με ωραίο τρόπο, έτσι ακριβώς πρέπει να έρθει και ο χωρισμός. Όμορφα, ήρεμα και no bad feelings.

 Για αυτό, λοιπόν, θα σας πούμε 4 τρόπους να το κάνετε πιο ανώδυνα, για το καλό όλων. Για σκεφθείτε να τον τσιτώσετε, να ζηλεύει και να έχετε μετά παρακολουθήσεις, τηλέφωνα, τάσεις αυτοκτονίας και κλάματα;

Έχουμε και λέμε:

 1. Βλέπετε αγκαλιά στον καναπέ μια ωραία ταινία και κάπου στο τέλος αρχίζετε... "Σήμερα δεν θα κοιμηθώ εδώ, θέλω να πάω σπίτι μου, με βολεύει καλύτερα". Αν αυτό επαναληφθεί σιγά- σιγά θα αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα.

2. Σου λέει να βγείτε για ποτό και λες "Αχ σήμερα είπαμε να βγούμε με τα κορίτσια από τη δουλειά. Δεν μπορώ".

 3. Την επόμενη ημέρα μιλάτε στο τηλέφωνο και του λέτε ότι " θέλω λίγο να μιλήσουμε". Οκ, εδώ το πράγμα είναι οφθαλμοφανές.

4. Ενώ είστε μαζί κάπου έξω, για να αποφύγετε ακρότητες στην συμπεριφορά, του εξηγείς ότι αυτή τη στιγμή θες να αφιερωθείς στην δουλειά σου, δεν μπορείς να δοθείς σε μια σχέση και όλο αυτό θα πρέπει να χαλαρώσει...

 Έτσι, λοιπόν, αραιώνονται οι επαφές και του δίνεται χρόνο να το χωνέψει. Άλλωστε δεν θα πάθετε και τίποτα να βγείτε άλλες 2 φορές μαζί με έναν άνθρωπο που μέχρι πριν λίγο καιρό ήσασταν ερωτευμένη. Θα σας ζαλίσει λίγο με τα "γιατί" και "πως" αλλά εσείς κυρία, σαν φίλη πια θα τον ακούτε και όλο αυτό θα γίνει...βελούδινα. Έτσι θα αποφύγετε, ζήλιες, κους-κους πίσω από την πλάτη σας, τηλέφωνα και όλα όσα κάνουν οι άνθρωποι που απορρίπτονται τα ξαφνικά.

 queen