Τι πραγματικά σκέφτονται οι άντρες για το σώμα σου

Εσύ λες “ατέλειες”, εκείνος λέει “σέξι”.



Τι πραγματικά σκέφτονται οι άντρες για το σώμα σου.

Μπορεί να σου ακούγεται σοκαριστικό, όμως οι άντρες βλέπουν διαφορετικά από σένα. Ξέρεις γιατί; Επειδή όταν εσύ κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, βλέπεις εκείνο το μπροστινό δόντι που είναι λίγο στραβό, τη γραμμή όπου σε πιέζει το σουτιέν σου (εσύ αποκαλείς αυτό το σημείο “λίπος στην πλάτη”), το υπερβολικά μικρό στήθος ή τα υπερβολικά φαρδιά οπίσθια, τα απαίσια γόνατά σου, τα αστεία δαχτυλάκια.. Και ο κατάλογος συνεχίζεται.

Ξέρεις όμως τι βλέπει ο άντρας της ζωής σου;
Μία γυναίκα που θα ήθελε να γδύσει και να ασχοληθεί μαζί της αυτή τη στιγμή.

Οι 3 τρόποι που οι άντρες βλέπουν το σώμα σου

Αν ρωτήσεις έναν άντρα ποιο φυσικό χαρακτηριστικό τον τράβηξε σε μια γυναίκα, το πιο πιθανό είναι να δώσει την προφανή απάντηση “στήθος και οπίσθια": Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι άντρες θα απαντήσουν κάτι μη αναμενόμενο τύπου, “έχει υπέροχους ώμους...”

Να τι συμβαίνει: οι άντρες βλέπουν το σώμα σου με τρεις τρόπους και δεν έχουν καμία σχέση με το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου.

1. Βλέπουν αυτό που σε κάνει θηλυκό
Αυτό σημαίνει πως όταν σε κοιτάζουν παρατηρούν στη στιγμή τα σημεία του σώματός σου που σε κάνουν γυναίκα. Τα στήθη, τους γοφούς, τον πισινό, τις καμπύλες... Ακόμη και τον τρόπο που περπατάς. Είναι σχεδόν αδύνατο για ένα ετεροσεξουαλικό αρσενικό που κυλάει αίμα στις φλέβες του να παρατηρήσει οτιδήποτε προτού σκανάρει τα μέρη του σώματός σου που λένε: είμαι γυναίκα. Τα κρεμασμένα μπράτσα σου δεν μπαίνει σε αυτή τη λίστα. Η κυτταρίτιδά σου δεν μπαίνει σε αυτή τη λίστα. Οι ραγάδες σου δεν μπαίνουν σε αυτή τη λίστα. Συγνώμη.



2. Βλέπουν αυτό που σε κάνει μοναδική
Εκείνο το σπασμένο δοντάκι που μισείς; Πιστεύουν πως είναι γοητευτικό. Τα παχάκια στην κοιλιά; Δεν μπορούν να τα δουν επειδή είναι πάρα πολύ κοντά στον πισινό σου, τον οποίο θεωρούν ως το πιο όμορφο πράγμα της γης. Πιστεύεις πως τα χείλη σου είναι υπερβολικά λεπτά; Απλά τα λατρεύουν όταν τους χαμογελούν. (Και ειλικρινά, όταν φαντάζονται τα χείλη σου στο σώμα τους, δεν σκέφτονται, “α, τα χείλια της είναι πάρα πολύ λεπτά”.) Αν οι άντρες παρατηρούν ένα ιδιαίτερο σημείο του σώματός σου που εσύ πιστεύεις ότι σε κάνει απωθητική (και εγγυώμαι πως δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ αυτό τον όρο) πιστεύουν απλά πως αυτό σε κάνει μοναδικά... εσένα! Και καθώς είσαι εσύ που επιθυμούν απεγνωσμένα, θέλουν αυτό το κομμάτι σου όσο και τα υπόλοιπα. 


3. Βλέπουν αυτό στο οποίο τους τραβάς εσύ συνεχώς την προσοχή
Εδώ είναι που έχεις τη δύναμη να απογειώσεις ή να καταστρέψεις μία σχέση. Όταν παραπονιέσαι συνεχώς για το σώμα σου, φθείρεται λίγο κάθε φορά η επιθυμία ενός άντρα να σε απολαύσει και να σε αγαπήσει. Με άλλα λόγια, εσύ τον απορρίπτεις. Εκείνος σκέφτεται, “θα μπορούσα να αγγίζω το σώμα της όλη τη μέρα”, και εσύ λες, “είμαι πλαδαρή”. Όχι μόνο καταβαραθρώνεις τον εαυτό σου, καταβαραθρώνεις και εκείνον – τις σκέψεις του, τις επιθυμίες του για σένα, τον ενθουσιασμό του για σένα...

- Όλο αυτό λειτουργεί και αλλιώς. Επίδειξέ του το πεντικιούρ σου, βγες με εξώπλατα, φόρα εκείνο το φόρεμα με την ανοιχτή πλάτη και τσίγκλισέ τον αδίστακτα με το σώμα που εκείνος λατρεύει απόλυτα.
-Ένας άντρας αγαπά μια αληθινή γυναίκα.
-Φυσικά κοιτάζει τα γυμνά, “τέλεια” στα περιοδικά ή στο Internet. Και φυσικά εσύ βομβαρδίζεσαι με τις “τέλειες” κοκαλιάρες γκόμενες στις πασαρέλες ή στις αφίσες.
-Όμως μία εικόνα τελειότητας -είτε είναι αληθινή είτε όχι- δεν είναι ανταγωνιστική για μία ζωντανή, ευωδιαστή γυναίκα που κάθεται δίπλα σε έναν άντρα σε κάποιο εστιατόριο. Ή που πιέζεται ελαφρά επάνω του στο ασανσέρ. Η τελειότητα μπορεί να πάει να κρεμαστεί, εσύ είσαι κοντά και αυτοπροσώπως. Μπορείς να είσαι σίγουρη πως παρότι μπορεί να φαντασιώνεται την playmate του μήνα, κάθε φορά θα προτιμήσει την αληθινή γυναίκα από τη φαντασίωση.

Απόλαυσε το σώμα σου (και άφησε και εκείνον να το κάνει)!

 Φυσικά θέλεις να επενδύσεις χρόνο και ενέργεια σε ένα υγιές, όμορφο σώμα. Στο μεταξύ όμως, μην αφήσεις τα δικά σου θέματα με το σώμα σου να τον απομακρύνουν. Δικαιούσαι όλη την υπέροχη αντρική προσοχή που θέλει να σου προσφέρει!

shape