ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Η συγκλονιστική διάσωση της Judith που ζούσε για 10 χρόνια αλυσοδεμένη!

Για δέκα ολόκληρα ζούσε αλυσοδεμένη σε φρικτές συνθήκες. Χωρίς κουβέρτα, παιχνίδια, κόκκαλα, συχνά χωρίς φαγητό ή νερό...
Οι γείτονες κατήγγειλαν πως οι ιδιοκτήτες της πολλές φορές έκαναν την… ανάγκη τους απ’ το μπαλκόνι του σπιτιού τους πάνω στο δύστυχο ζώο!

 Η τοπική αστυνομία ζώων στην Βρετανική Κολούμπια, παρά τις καταγγελίες, δεν κατέσχεσε το ζώο, το οποίο θα οδηγούνταν όμως στην ευθανασία για 50 δολάρια!

 Ευτυχώς για τον σκύλο το μαρτύριο του κάποια στιγμή έλαβε τέλος, όταν επενέβη η Animal Advocates Society, και αφού κατέγραψε πρώτα στην κάμερα τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε.

 Όταν την παρέλαβαν ήταν αδυνατισμένη, αφυδατωμένη και με δυσκολία προσπαθούσε να περπατήσει υποφέροντας από αρθριτικά. Το βρώμικο τρίχωμα της εμπόδιζε επίσης σημαντικά την βάδιση της. Οι φιλόζωοι που την έσωσαν της έδωσαν το όνομα Judith.

 Λίγο καιρό μετά κι αφού έλαβε την κατάλληλη θεραπεία η Judith βρήκε την οικογένεια που θα την φιλοξενήσει και πέρασε τους τελευταίους 18 μήνες της ζωής της στην θαλπωρή, την ζεστασιά, την αγάπη και την συναναστροφή με άλλα ζώα, εμπειρίες που δεν είχε βιώσει ποτέ στο παρελθόν.

 Η φιλοζωική οργάνωση έχει αναρτήσει το ακόλουθο βίντεο.


 petfriends