Αναβάθμιστη στο PS3 προσφέρει νέα χαρακτηριστικά.

«Άνοιξαν» δυνατότητες που ήταν διαθέσιμες μόνο στους συνδρομητές του PS Plus Τι και αν το PS4 έρχεται όλο και πιο κοντά μας; Οι άνθρωποι της Sony δείχνουν να μην θέλουν να αποχωριστούν ακόμα τον μεγάλο αδερφό του, και συνεχίζουν να το ανανεώνουν.
 
 Η Sony λοιπόν ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ενημέρωσης 4.50 για την κονσόλα της, η οποία θα προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες που ήταν διαθέσιμες μόνο στους συνδρομητές του PS Plus.
 
Πιο συγκεκριμένα, και όσον αφορά στην ανταλλαγή δεδομένων, τώρα θα μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από το PS3 στο PS Vita, και το αντίστροφο, χρησιμοποιώντας απλώς είτε Wi-Fi σύνδεση είτε ένα καλώδιο Ethernet.
 
Αν θέλετε να προστατέψετε τα προσωπικά δεδομένα σας ή απλά ντρέπεστε για τις χαμηλές σας επιδόσεις στα Trophies, θα έχετε επίσης την δυνατότητα να τα κρύψετε και να επιλέξετε ποια θα εμφανίζονται, μέσω των privacy settings.
 
Τέλος, το auto-download γίνεται διαθέσιμο για όλους, όσον αφορά στις αγορές που πραγματοποιούνται από την σελίδα του PS Store στο διαδίκτυο, αλλά το ίδιο ισχύει και για μελλοντικά updates.

thegang.gr