Πόσες Κυλότες έχει η Γυναίκα στο Συρτάρι της;


Οσο πάνε και αυξάνονται οι κιλότες που διαθέτουν οι γυναίκες: Σύμφωνα με μία έρευνα οι Αγγλίδες έχουν στο συρτάρι τους 34 κιλότες κατά μέσο όρο, ενώ το 1999 ο μέσος όρος ήταν μόλις 12.
Ο μέσος τύπος γυναίκας έχει στο συρτάρι της περίπου 20 κιλότες για καθημερινή χρήση και περίπου 14 για ειδικές περιπτώσεις, σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε η μεγαλύτερη αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων της Βρετανίας, Glo White και στην οποία συμμετείχαν 2.000 γυναίκες. 


 Και παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με άλλες έρευνες, οι άνδρες τρελαίνονται για τα κόκκινα ή τα μαύρα εσώρουχα, οι γυναίκες έχουν ως αγαπημένα τους τα λευκά.

 Η μανία αυτή με τα εσώρουχα (αλλά και τα sex toys) σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες διαβάζουν πλέον ερωτική λογοτεχνία και ειδικά το βιβλίο, «Fifty Shades of Grey» που σπάει ταμεία στην Αμερική και στην Ευρώπη. Η Susan Fermor εκπρόσωπος της αλυσίδας που διεξήγαγε την έρευνα λέει: «Η έρευνά μας έδειξε ότι ο μέσος όρος των εσωρούχων που είχαν στο συρτάρι τους οι γυναίκες, αυξήθηκε κατά τρεις φορές από το 1999. 

Πριν από χρόνια δεν ήταν και τόσο συνηθισμένο για μια γυναίκα να διαβάζει πικάντικες ερωτικές ιστορίες. Σήμερα όμως βλέπεις γυναίκες να διαβάζουν ερωτική λογοτεχνία, στο λεωφορείο, στο μετρό, ενώ άνετα μπορεί να ενημερώνεται για το περιεχόμενο ενός τέτοιου βιβλίου από τα social sites». 

69magazine