5 φράσεις που δεν πρέπει να ξεστομίσετε ποτέ σε μία single γυναίκα!


Γιατί θα σας βρίσει και θα έχει και δίκιο! Aς είμαστε ειλικρινείς, σε κανένα δεν αρέσει να είναι μόνος του και το λέμε με κάθε σιγουριά αυτό! Ακόμα και οι άντρες οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν θέλουν σχέση και απλά θα τριγυρνούν από δω κι από κει, κατά βάθος και με το που εμφανιστεί η κατάλληλη τα παρατάνε όλα και κρέμονται κυριολεκτικά από πάνω της!
Εδώ που τα λέμε βέβαια, το να έχεις μία σχέση είναι πολύ πιο όμορφο και cool απ' ότι γενικά το παρουσιάζει κάποιος ή κάποια που έχει πληγωθεί ή έχει μόλις βγει από μία άσχημη κατάσταση!


 Όλοι θέλουμε την καλημέρα μας, όλοι θέλουμε την αγκαλιά μας και όλοι θέλουμε το 3ήμερό μας σε ρομαντικό προορισμό. Και κακά τα ψέματα, εμείς τα κορίτσια είναι που έχουμε μία κάπως μεγαλύτερη αδυναμία στις σχέσεις και σε όλο το ρομάντζο γι' αυτό και το γεγονός ότι μπορεί να είμαστε μόνες κι έρημες είναι ένα αγκάθι στην καρδιά το οποίο μπορεί να μας απαοσυντονίσει και να μας χαλάσει ακόμα και τη διάθεση. 

Ξέρετε όμως τι είναι χειρότερο από την μοναξιά; Οι ατάκες που ακούς όταν δηλώνεις πως είσαι single! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε τις πιο θανατηφόρες εξ' αυτών, τις οποίες καλά θα κάνετε είτε να μην ξεστομίσετε, είτε να αγνοήσετε αν είστε το αντικείμενο του σχολιασμού! 

1. Κρίμα: Μια αστεία και αρκετά θα λέγαμε υποτιμητική φράση! Μα γιατί κρίμα βρε παιδιά; Και τελοσπάντων υπάρχουν και γυναίκες, οι οποίες φυσικά και θέλουν να ερωτευτούν, αλλά από το να είναι με τον κάθε άσχετο προτιμούν να είναι μόνες και να κάνουν ότι γουστάρουν! Επαναλαμβάνουμε ότι ο άνθρωπος είναι συντροφικό ον, αλλά μέχρι να επιτευχθεί αυτό δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα πρέπει να λυπόμαστε μία νέα γυναίκα, η οποία έχει δουλειά, φίλους και κυρίως την υγεία της! Αν λοιπόν είσαι μία από αυτές που έχεις ακούσει την εν λόγω φράση, ρίξε μία ματιά στο άτομο που την ξεστομίζει, γέλασε και κάνε μεταβολή! Αυτά... 

2. Η κολλητή μου θα καταψύξει τα ωάριά της, γιατί δεν το κάνεις κι εσύ;: Γελάει ο κόσμος πραγματικά! Για ποιο λόγο μία γυναίκα να καταψύξει τα ωάριά της; Εντάξει σίγουρα υπάρχουν κάποιοι ιατρικοί λόγοι τους οποίους δεν θα αναλύσουμε εδώ γιατί δεν είναι και η δουλειά μας, αλλά για ποιον διαολεμένο λόγο να προτείνει κανείς κάτι τέτοιο σε μία νέα γυναίκα η οποία δεν αντιμετωπίζει καν κάποιο πρόβλημα; Στο κάτω κάτω, αντίθετα με ό, τι λένε οι μαμάδες και οι γιαγιάδες, δεν είναι όλες οι γυναίκες γεννημένες μάνες και ούτε το βιολογικό ρολόι χτυπάει σε όλες την ίδια στιγμή. Οπότε καθησυχάστε αυτόν που σας το πρότεινε, πείτε του ότι δεν σκοπεύετε να κάνετε παιδί πριν τα 40 και πως αν τελικά δεν μπορείτε, θα υιοθετήσετε! 

3. Ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα αν σταματήσεις να τον αναζητάς: Ναι και αν είχα ρόδες θα ήμουν πατίνι! Μπορεί η φράση αυτή να έχει μία μικρή δόση αλήθειας αλλά κατά τη γνώμη μας είναι απλά παρηγοριά στον άρρωστο, γιατί ποτέ μας δεν καταλάβαμε τι εννοούν άλλοι όταν λένε ψάχνομαι για σχέση! 'Ή είσαι λιγούρι ή δεν είσαι βρε αδερφέ! Το να παραπονιέσαι απλά σε μία φίλη ότι βαρέθηκες μόνη σου, δεν σε κάνει ούτε μανιακή ούτε και απελπισμένη, ούτε φυσικά και με αυτό τον τρόπο αναζητάς τον έρωτα! Και για να κλείσουμε, τι σημαίνει αναζητώ τον έρωτα; Όλα είναι θέμα τύχης. Απλά... 

4. Πρέπει να βγαίνεις κάθε βράδυ: Και πείτε ότι η εκάστοτε sigle γυναίκα βγαίνει κάθε βράδυ, καταφέρνει κάτι; Αφενός ποτέ και κανείς, ακόμα και να θέλει, δεν πρόκειται να έχει ποτέ του καθημερινά παρέα για ξενύχτια. Νομίζουμε αυτό είναι σαφές και κατανοητό! Αφετέρου, ποιος ακριβώς πλέον έχει τα λεφτά για να βγαίνει κάθε μέρα; Και τελοσπάντων έχετε και την παρέα και το budget για την μεγάλη ζωή, έχετε μήπως παρατηρήσει ότι πλέον οι άνθρωποι δεν φλερτάρουν; Σε σημείο μάλιστα που να μας λείπουν όλοι εκείνοι οι γλοιώδεις τύποι που έκαναν το χειρότερο καμάκι του κόσμου! Τουλάχιστον αυτοί έκαναν κάτι! Με λίγα λόγια, σίγουρα μία γυναίκα που βγαίνει 6 φορές την εβδομάδα, έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει μία γνωριμία σε σχέση με κάποια που βγαίνει 2. Αλλά αν η δεύτερη έχει ένα ποσοστό 1/100.000.000 να γνωρίσει άντρα, η πρώτη έχει... 3/1.000.000.000! Σιγά το προβάδισμα! Με λίγα λόγια τσάμπα τα λεφτά και η κύρωση ήπατος που κινδυνεύετε να πάθετε!

 5. Έχεις δοκιμάσει ποτέ τις γνωριμίες μέσω ίντερνετ;: Να τις δοκιμάσεις εσύ καλή μου κι αν βρεις κάποιον της προκοπής έλα να μου το πεις. Και τελοσπάντων, για να μην είμαστε και άδικοι, πολλά ζευγάρια έχουν γνωριστεί μέσω ίντερνετ, αλλά τυχαία! Δεν έπιασε κανείς την κουβέντα έχοντας ως απότερο σκοπό να ζευγαρώσει! Και στο κάτω κάτω, δεν έχετε πια εξαντλήσει όλες τις εναλλακτικές στον πραγματικό κόσμο για να στραφείτε στον ινετρνετικό! Αφήστε δε που όλο το σκηνικό θυμίζει ελληνική ταινία με τα προξενιά! Θυμάστε πώς παρουσίαζαν και τον άντρα και τη γυναίκα; Ε σας έχουμε για καλύτερα βρε κορίτσια!

queen