Βάλτε το ρομαντισμό στη ζωή σας

Στη ζωή μας υπάρχουν ορισμένα στιγμιότυπα, που γενούν απίστευτα συναισθήματα και μένουν για πάνα χαραγμένα στη μνήμη μας. Είναι το λεγόμενο «αλατοπίπερο» της ζωής, που θαρρείς σε παίρνει μακριά από την πεζή πραγματικότητα.

Αρκούν λίγα δευτερόλεπτα για να αισθανθείτε τη θετικότητα και τον ερωτισμό, που μπορεί να σας γεννήσει μια ρομαντική στιγμή. Ίσως να μην έχετε φανταστεί τη μαγεία γύρω από αυτό το συναίσθημα, ωστόσο δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά από το να αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία και τον εαυτό σας να ταξιδέψουν. Σας παρουσιάζουμε ορισμένους τρόπους για να βάλετε το ρομαντισμό στη ζωή σας.

Ηλιοβασίλεμα

 Ένα από τα φαινόμενα που έχει συνδυαστεί πολύ με το ρομαντισμό και τους ρομαντικούς ανθρώπους είναι το ηλιοβασίλεμα. Δεν είναι τυχαίο πως στην Οία της Σαντορίνης, με το περίφημο ηλιοβασίλεμα, γίνονται προτάσεις γάμων, εκδηλώσεις αγάπης και γενικότερα πολλοί είναι αυτοί, που συγκινούνται στη θέα του. Τα χρώματα που παίρνει ο ουρανός θα κερδίσουν το βλέμμα σας και είναι πιθανό να σας προκαλέσουν ξεχωριστά συναισθήματα και αναμνήσεις.

Λουλούδια

Τα λουλούδια σε ένα σπίτι εκτός από ομορφιά και άρωμα προσδίδουν και έντονο ρομαντισμό. Η κίνηση προσφοράς τους από μόνη της μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε μοναδικοί. Καταδεικνύουν μεγάλη ευγένεια και καλούς τρόπους. Οι αισθήσεις σας διεγείρονται και μπορείτε να ταξιδέψετε νοερά μυρίζοντας ένα λουλούδι.

Κεριά

 Τα κεριά κάνουν έναν χώρο έντονα ατμοσφαιρικό. Μπορείτε να καταλάβετε την αίσθηση και την εικόνα που βγάζουν εάν προσπαθήσετε να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας. Ανάψετε τα κεριά και σβήσετε όλα τα φώτα. Αποπνέουν ιδιαίτερη ηρεμία και σας χαλαρώνουν.

 Περίπατος

 Ξεκινήστε να περπατάτε στη φύση. Ιδιαίτερα εποχές όπως η άνοιξη ή το φθινόπωρο κάνουν τη φύση ξεχωριστά ρομαντική αλλά και νοσταλγική. Προτιμήστε τη βόλτα με έναν φίλο/φίλη ή ακόμα και την αγαπημένη σας. Θα νιώσετε πολύ όμορφα απλά περπατώντας ανέμελα. Χωρίς να έχετε συγκεκριμένο προορισμό περιπλανηθείτε και παρατηρήστε τη φύση.

 Έκπληξη

 Γίνετε απρόβλεπτοι. Το να εκπλήσσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δίνεις ευκαιρία να νιώθουν ξεχωριστοί είναι ότι καλύτερο. Προβάλετε με αυτόν τον τρόπο το αίσθημα της ανιδιοτέλειας και της επιθυμίας να κάνετε τους άλλους να νιώσουν όμορφα και από μόνο του σας κάνει ρομαντικούς.

 Η διάρκεια δεν είναι το παν

 Εάν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε εάν είναι χρονικά αρκετό. Εκδηλώστε πώς πραγματικά νιώθετε, χωρίς φόβους ή οποιαδήποτε αναστολή. Το να θέλετε να δείτε αγαπημένο σας πρόσωπο έστω και για 10 λεπτά είναι ιδιαίτερα σημαντικό και φανερώνει ιδιαίτερο ρομαντισμό.

Κάντε τον άλλον να νιώσει όμορφα

 Εάν θέλετε να είστε ρομαντικοί στη σχέση σας, φροντίστε να κάνετε το δικό σας άνθρωπο να νιώθει όμορφα. Για παράδειγμα, μπορείτε μετά από μια δύσκολη μέρα, να τον βοηθήσετε ή να τον εξυπηρετήσετε ή ακόμα και να του πείτε πόσο καλά δείχνει. Από μόνο του θα τον ανεβάσει ψυχολογικά και κατά συνέπεια θα δείξει πόσο ενδιαφέρεστε.

Αφοσίωση

Δείξτε στον άλλον πως νοιάζεστε πραγματικά. Ακούστε τον προσεκτικά όταν σας μιλάει, αναφερθείτε στα προβλήματά του και πείτε τη γνώμη σας. Πρόκειται για εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας και πως είστε δίπλα του για οποιαδήποτε κατάσταση

. flowmagazine