Βρέθηκε το «φάρμακο» για την απιστία!

Κι όμως, μια ορμόνη μπορεί να «φρενάρει» τον σύντροφό σας από το να σας… τα φορέσει!

Για να κοιμάστε ήσυχες ότι ο αγαπημένος σας θα μείνει μακριά από… γυναικείους πειρασμούς, δεν έχετε παρά να του αυξήσετε τα επίπεδα ωκυτοκίνης στον οργανισμό του. Κι αν τρομάζετε στο άκουσμα της λέξης «ωκυτοκίνη», εσείς πείτε την «ορμόνη της αγάπης» και θα διαπιστώσετε ότι τελικά τα πράγματα είναι πολύ απλά!

Σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίου, οι δεσμευμένοι άντρες, που μέσω ενός σπρέι εισέπνευσαν την ορμόνη ωκυτοκίνη, απομακρύνονταν από ελκυστικές γυναίκες που συναντούσαν, ενώ αντίθετα, η ορμόνη δεν είχε καμία επίδραση στους αδέσμευτους…

Οι άνδρες με αυξημένα επίπεδα της συγκεκριμένης ορμόνης, ένιωθαν πιο κοντά στη σύντροφό τους ακόμα κι όταν εκείνη δεν ήταν παρούσα, γεγονός που τους απέτρεπε από το να… απλώσουν το χέρι τους σε άλλη γυναίκα! Ε, κι επειδή η ωκυτοκίνη δεν πωλείται, ούτε είναι εύκολο να… ψεκάζεις τον σύντροφό σου, διαβάστε μερικά μυστικά, που θα εκτοξεύσουν την ωκυτοκίνη του στα ύψη και εσείς δεν θα φοβάστε πια το… κέρατο!

Στείλτε ένα SMS
Με το να σας σκεφτεί αυξάνονται τα επίπεδα ωκυτοκίνης. Έτσι, ακόμη κι αν είστε και οι δύο στη δουλειά, υπενθύμιστέ του την παρουσία σας στέλνοντας ένα πονηρό μήνυμα γεμάτο …υποσχέσεις.

Κάνε στον σύντροφό σου ένα ελαφρύ μασάζ
Έρευνα στο Λος Αντζελες έδειξε οτι το ελαφρύ μασάζ αυξάνει τα επίπεδα ωκυτοκίνης. Οι ερευνητές λένε οτι το κατάλληλο μασάζ πρέπει να είναι πιο έντονο από ένα χάδι, αλλά λιγότερο έντονο από το Σουηδικό μασάζ. Επειδή κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται διαφορετικά την «πίεση», βρείτε την κατάλληλη «ένταση» συζητώντας το με τον σύντροφό σας και καλό …τρίψιμο.

Κοιμηθείτε αγκαλιά
Η σωματική επαφή αυξάνει τα επίπεδα της ωκυτοκίνης. Τώρα, αν ο σύντροφός σας δεν είναι ο τύπος που θα σας πάρει αγκαλιά και προτιμά να απλώνεται στο κρεβάτι, δελέαστέ τον περνώντας το χέρι σας στη μέση του, χαϊδεύοντας απαλά τη σπονδυλική του στήλη.

Καλημέρα με $εξ
Η $εξουαλική επαφή το πρωί πραγματικά εκτοξεύει τα επίπεδα ωκυτοκίνης. Η Δρ Χέρμενικ, λέει πως «η πρωινή $εξουαλική επαφή κάνει τα ζευγάρια να νιώθουν πιο δεμένα και να σκέφτονται ο ένας τον άλλο όλη μέρα».

Απόλαυστέ το λοιπόν και με... συνταγή γιατρού!!!

tragiko