CECILY STRONG.

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες με χιούμορ.
Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες με χιούμορ, σύμφωνα με τη Cecily Strong, τη σέξι ηθοποιό που πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στο κωμικό βραδινό σόου Saturday Night Live.

 Οι άντρες δεν την πέφτουν στη Cecily Strong. «Δεν ξέρουν τι να μου πουν» λέει η ηθοποιός που προετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν της στο Saturday Night Live. Αυτό, μάλιστα, είναι ένα συχνό παράπονο που έχουν οι αστείες γυναίκες, υποστηρίζει η ψυχοθεραπεύτρια Vinita Mehta. «Το χιούμορ έχει γίνει κοινός πλέον τρόπος φλερτ από την πλευρά του άντρα» λέει. Οπότε όταν μια γυναίκα παρουσιάζει και το δικό της ταλέντο στο χιούμορ, οι άντρες συχνά νιώθουν πως απειλούνται. «Επιπλέον, υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι οι γυναίκες με χιούμορ δεν θέλουν να τις πολιορκούν» λέει η Mehta. «Επειδή όμως έχει αυτοπεποίθηση δεν σημαίνει ότι παύει να είναι γυναίκα». Επομένως, γιατί σκαλώνουν οι άντρες; Πρέπει να αρπάζουν κατευθείαν την ευκαιρία που τους δίνεται και να φλερτάρουν με τη γυναίκα που τους κάνει να γελάνε. Το χιούμορ και η πνευματική οξύτητα δείχνουν δημιουργικότητα κι ευφυΐα. Ερευνες δείχνουν ότι η κοινή αίσθηση του χιούμορ μάλλον εγγυάται μια ευχάριστη, μακρόχρονη σχέση. Είσαι έτοιμος να κερδίσεις μια πανέξυπνη γυναίκα; Mάθε πώς θα τα καταφέρεις με τις συμβουλές της Cecily Strong.

Χρειάζεται να της Προσφέρεις Σιγουριά

 Δεν έχω και τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον κόσμο και θα τολμούσα να πω ότι οι περισσότερες γυναίκες από το χώρο της κωμωδίας δεν συνηθίζουν να θαυμάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη όλη μέρα. Οι γυναίκες έχουν τις ίδιες αμφιβολίες που έχεις κι εσύ. Οπότε αν θες να κάνεις σεξ με τέτοια γυναίκα, πρέπει να γελάς με τα αστεία της και να της λες πόσο διασκεδαστική είναι.

 Δεν Θέλει να Γελοιοποιείσαι

 Αν δεν το έχεις με τα αστεία, τότε μην προσπαθήσεις, γιατί θα αποτύχεις. Είναι καλύτερο να της δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό από το να αποτύχεις υποδυόμενος κάποιον άλλο. Επίσης, φρόντισε τα αστεία σου να μην απευθύνονται σε άλλους ανθρώπους. Οχι μόνο δεν είναι αστείο, αλλά θα φανείς και κακός.

 Θέλει να Είσαι Καλοδιάθετος

 Αν συμβεί κάτι αστείο, γέλα. Δεν θυμάμαι να βγήκα ποτέ με κάποιον που δεν μπορούσε να γελάσει με την καρδιά του με ένα αστείο περιστατικό - ακόμα κι αν αυτό συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ.

 Προτιμάει την Ουσία από την Επιφάνεια

 Δεν είμαι γυναίκα με πολλές απαιτήσεις και δεν έλκομαι τόσο από τους υπερβολικά περιποιημένους άντρες. Δεν θέλω δηλαδή να έχει ξοδέψει περισσότερη ώρα φτιάχνοντας τα μαλλιά του απ’ ό,τι εγώ. Αν το δείχνει κι έντονα, τότε θα με φέρει σε δύσκολη θέση και θα ντραπώ. Εγώ φοράω make-up και κάνω τακτικά μπάνιο, αλλά τίποτε περισσότερο. Δεν προσπαθώ πολύ να ξεχωρίσω.

 Θέλει να Κάνεις Κάτι Πρωτότυπο 

 Το ιδανικό ραντεβού θα ήταν κάτι αναπάντεχο, όπως ένα ταξίδι, ή, για παράδειγμα, να μου πει: «Εχει ένα σεμινάριο γιόγκας αυτό το Σαββατοκύριακο. Θες να πάμε;». Θα έλεγα αμέσως «ναι» σε κάτι τόσο πρωτότυπο. Το ιδανικό ραντεβού για μένα είναι κάτι αυθόρμητο κι ενδιαφέρον. Εξάλλου, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσεις μια σχέση υγιή κι ενδιαφέρουσα.

 Πώς να Ξεφύγεις... ...

από την κοπέλα που εύχεσαι να μην της είχες πιάσει κουβέντα. Στο Saturday Night Live, η Strong υποδύεται μια γκόμενα που είναι party animal, φοράει βαρύ μακιγιάζ, δεν έχει καμία ιδέα για την πολιτική και μάλλον δεν επικοινωνεί καλά και με την πραγματικότητα. Ο Adam Farer, promotion manager σε κλαμπ του Λας Βέγκας, ξέρει πολύ καλά αυτόν τον τύπο γυναικών και σε συμβουλεύει πώς να γλιτώσεις από τα νύχια τους.

 - Φώναξε ένα φίλο σου που είναι κοντά και σύστησέ τους. «Αυτός είναι ο επιτυχημένος και όμορφος φίλος μου, ο Νίκος. Νίκο, πες στη Σάρα για τη νέα δουλειά σου». Μόλις ο Νίκος πέσει στην παγίδα σου, πήγαινε, και καλά, να ανανεώσεις το ποτό σου και μόλις βγεις από το οπτικό πεδίο τους, άρχισε να τρέχεις.

 - Κάνε τον καλό, λέγοντας αυτό: «Πες μου το αγαπημένο σου τραγούδι και θα πω στον DJ να το παίξει». Πήγαινε να το κάνεις και μην επιστρέψεις ποτέ.

 - Εντόπισε μια γυναίκα που δεν ξέρεις και χαιρέτα τη με ενθουσιασμό. «Σοφία, σε έψαχνα όλο το βράδυ!». Πες «αντίο» στην άλλη κι εξήγησε στη Σοφία γιατί έπαιξες τέτοιο θέατρο όταν θα απομακρυνθείτε. Αν είναι ωραία, κέρνα την κι ένα ποτό για τον κόπο της.

 menshealth