Πως θα καταλάβετε ότι του αρέσετε.

Είναι από τους μεγαλύτερους γρίφους που θα κληθείτε να λύσετε ποτέ: με θέλει;
Παρόλο όμως που δεν υπάρχουν σταθερές που να προδίδουν το ανδρικό ενδιαφέρον, μερικά σημάδια μπορούν να μας βοηθήσουν να καταλάβετε ότι του αρέσετε.

 1. Σας παίρνει τηλέφωνο 
Οι περισσότεροι άνδρες είναι «τσακωμένοι» με το τηλέφωνο. Γι’ αυτό, για να μπει στον κόπο ένας άνδρας που γνωρίζετε να σας πάρει τηλέφωνο για να δει πώς περάσατε την ημέρα σας ή πώς θα περάσετε το βράδυ σας, κάτι σημαίνει.

 2. Σας χαμογελάει
 Όσο «τσιγκούνηδες» είναι με τις κλήσεις οι άνδρες, άλλο τόσο φειδωλοί είναι με τα χαμόγελα. Είτε τον γνωρίζετε καιρό, είτε είναι η πρώτη φορά που τον συναντάτε, όσο περισσότερο σας χαμογελά ένας άνδρας, τόσο μεγαλύτερη έλξη αισθάνεται για εσάς. Μην ξεχνάτε να δώσετε σημασία και σε άλλες εκφράσεις της γλώσσας του σώματος όπως είναι το φτιάξιμο των μαλλιών, η τάση να έρχεται προς το μέρος σας, το σφίξιμο γραβάτας και το πείραγμα των παπουτσιών του.

 3. Σας πειράζει
 Το έκαναν, ως παιδιά, στο σχολείο, το κάνουν, λίγο διαφορετικά, ως ενήλικες. Οι άνδρες πολύ σπάνια ασχολούνται με γυναίκες για τις οποίες δεν ενδιαφέρονται, γι΄αυτό μην βιαστείτε να κρίνετε αρνητικά έναν άνδρα που σας πειράζει, ακόμη και λίγο άκομψα κάποιες φορές.

 4. Αλλάζει τη συμπεριφορά του μπροστά σας
 Μπροστά στους φίλους σας είναι λαλίστατος και άνετος αλλά όταν κάνετε εσείς την εμφάνισή σας στο χώρο ξαφνικά χάνει τη μιλιά του; Τότε μάλλον ενδιαφέρεται για εσάς, αλλά ψάχνει τρόπο να το εκφράσει. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να μάθετε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι να σας το «μαρτυρήσει» κάποιος από τους κοινούς σας φίλους.

 5. Οι φίλοι του πετάνε σπόντες
 Οι άνδρες όσο καλοί είναι στο να κρατάνε τα ανδρικά μυστικά, άλλο τόσο μπορούν εύκολα να προδώσουν κατά λάθος ένα τέτοιο μυστικό. Έχετε διαπιστώσει ένοχα χαμόγελα ή γέλια, σπόντες και άλλες εκφράσεις που δείχνουν ότι κάτι τρέχει; Δώστε σημασία στην συμπεριφορά των φίλων του απέναντί σας και θα καταλάβετε.

 6. Σας κάνει κοπλιμέντα
 Ας το παραδεχτούμε. Για να προσέξει ένας άνδρας το νέο σας χτένισμα ή το φόρεμα που μόλις αγοράσατε, είναι ή γκέι ή ερωτευμένος μαζί σας. Τα κοπλιμέντα είναι ίσως ο πλέον διαχρονικός τρόπος που έχει ένας άνδρας για να δείξει το ενδιαφέρον του για μια γυναίκα.

 7. Σας αφιερώνει χρόνο
 Οι άντρες έχουν ορισμένες «κακές» συνήθειες τις οποίες προδίδουν εξαιρετικά δύσκολα. Αν για παράδειγμα αποφασίσει να βγει μαζί σας όταν παίζει η αγαπημένη του ομάδα ή προτιμήσει να βγει με εσάς παρά με τους φίλους του, τότε δεν ενδιαφέρεται απλά για εσάς, είναι ερωτευμένος μαζί σας.

 8. Θυμάται πράγματα 
Δυσκολεύεται να θυμηθεί ακόμη και τι έφαγε χθες, θυμάται όμως τι του είχατε πει πέρυσι τέτοια μέρα και δεν παραλείπει να σας ευχηθεί στα γενέθλιά σας ή στη γιορτή σας, παρόλο που είναι ιδιαίτερα σπάνια. Ακόμη και ο πιο αφηρημένος άνδρας δίνει σημασία σε όσα θα του πει η γυναίκα για την οποία ενδιαφέρεται.

 womannow.gr