Ένα βήμα πριν τον άνθρωπο που άρπαξε την μικρή Madeleine.

Έξι χρόνια μετά, οι αρχές γνωρίζουν πλέον τον άνθρωπο που φέρεται να έχει αρπάξει το 3χρονο τότε κοριτσάκι Ήταν λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, στις 3 Μαίου του 2007 όταν η 3χρονη τότε Madeleine McCaνn εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του θερέτρου όπου έμενε με την οικογένεια της, στο Praia DaLuz στην Πορτογαλία.

Οι γονείς της την άφησαν στο δωμάτιο να κοιμάται με τα αδέλφια της και πήγαν να φάνε. Όταν γύρισαν, βρήκαν το παράθυρο ανοικτό και το κοριτσάκι τους εξαφανισμένο. Δεν την ξαναείδαν από τότε.

 Κάποια στιγμή οι υποψίες έπεσαν επάνω και στους ίδιους τους γονείς, γρήγορα όμως τα στοιχεία τους αθώωσαν και με ανακοίνωση της η αστυνομία είπε πως η μητέρα και ο πατέρας του κοριτσιού δεν είχαν καμία σχέση με την εξαφάνιση της.



 Τώρα οι αρχές, βασιζόμενες σε δυο νέες μαρτυρίες και καινούργια στοιχεία, έχουν πλέον σκίτσο του ανθρώπου που φέρεται να έχει αρπάξει εκείνη τη νύχτα τη μικρή Madeleine.

Το έδωσαν στη δημοσιότητα με μια έκκληση προς το κοινό: «Βρείτε αυτόν τον άντρα». Ακόμα βέβαια δεν έχουν το όνομα του και άνθρωποι της Scotland Yard δηλώνουν πως δεν θα ησυχάσουν αν δεν βρούν τι απέγινε η μικρή Madeleine.

 kamarinia