4 πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν κάνετε sex με κάποιο για πρώτη φορά!

Το sex αναμφισβήτητα είναι ωραίο! Αυτό δε χρειάζεται να σας το πούμε υποθέτουμε το ξέρετε. Επίσης είναι ακριβώς σαν την οδήγηση, το ποδήλατο ή το κολύμπι...



Όσο περισσότερο κάνεις τόσο καλύτερος γίνεσαι, βασικά για τα δικά σου, προσωπικά δεδομένα, γιατί αλλιώς πώς να εξηγήσεις όταν κάποιος είναι απαίσιος στο κρεβάτι; Οπότε λοιπόν, καταλήγουμε ότι το sex με κάποιον που ξέρεις, πόσο μάλλον με κάποιον που έχεις καιρό σχέση, είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με κάποιον ουσιαστικά άγνωστο! Αυτή είναι ίσως και η βασικότερη αιτία των πισωγυρισμάτων, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας!

Ωστόσο φίλες μου, όταν μπεις στη διαδικασία να γνωρίσεις έναν άντρα, και κατ' επέκταση να σου αρέσει και τελικά να αναπτύξεις έναν όμορφο... δεσμό, όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να κάνετε και sex! Ναι ξέρουμε ότι το sex με έναν νέο παρτενέρ είναι κάπως άβολο και αγχωτικό, και είναι απολύτως δικαιολογημένο αυτό, αλλά εμείς, επειδή καταλαβαίνουμε τα άγχη και τους προβληματισμούς σας, σας έχουμε 4 βασικά πραγματάκια που θα πρέπει να έχετε κατά νου όταν κάνετε sex με κάποιο για πρώτη φορά!

 1. Δεν είναι κακό να ρωτήσεις: Δεν έχεις ιδέα τι του αρέσει γιατί τώρα τον γνωρίζεις. Οπότε, αν θέλετε η πρώτη σας φορά να πάει καλά και να μην είναι φιάσκο, τότε καλά θα κάνετε να... ρωτάτε! Δεν εννοούμε φυσικά να πιάσετε ψιλή κουβεντούλα, αλλά μπορείτε ωραιότατα να ρωτήσετε αν αυτό που του κάνετε του αρέσει, ή αν προτιμά το άλλο που του κάνατε πριν ή τελοσπάντων τι του αρέσει και προτιμά! Πιστέψτε μας, οι συγκεκριμένες είναι οι πιο ανώδυνες απορίες που υπάρχουν, γιατί οι απαντήσεις τους μόνο καλό μπορούν να κάνουν!

 2. Όλα είναι διαφορετικά: Αυτό καλά θα κάνετε να το συνειδητοποιήσετε για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και φυσικά απογοήτευση! Με απλά λόγια, όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, οπότε αυτό που αρέσει σε έναν άντρα, πολύ πιθανόν να μην αρέσει σε έναν άλλο! Μην σας παίρνει από κάτω και κυρίως μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. Στο κάτω κάτω οι πρώτες φορές είναι... διευρευνητικές, οπότε ούτε και ο άλλος έχει την απαίτηση να τα κάνετε όλα τέλεια και σωστά!

 3. Χαλαρώστε: Ναι ξέρουμε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο αλλά έτσι πρέπει να γίνει! Θυμηθείτε τελοσπάντων ότι κάνετε sex με έναν άνθρωπο ο οποίος σας αρέσει! Πραγματικά τι άλλο θα θέλατε τη δεδομένη στιγμή; Ένα σκούτερ; Αφήστε δε που αν δεν χαλαρώσετε πολύ πιθανόν να τον φρικάρετε και τελικά, όχι μόνο να περάσετε απαίσια αλλά να μην τον ξαναδείτε κιόλας μπροστά σας!

 4. Μην... αυτομαστιγώνεστε: Ακόμα κι αν όλα πάνε χάλια, δεν υπάρχει λόγος να κατηγορήσετε τον εαυτό σας, γιατί πολύ απλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου! Αν όντως σας αρέσει ο συγκεκριμένος και του αρέσετε κι εσείς, πιστέψτε μας θα σας δωθούν ευκαιρίες να επανορθώσετε! Εξάλλου κανείς δεν έχει τεράστιες προσδοκίες για την πρώτη φορά, οπότε ακόμα κι αν δεν είστε η πορνοστάρ των ονείρων του, υπάρχει χρόνος να επανορθώσετε! Στο κάτω κάτω, αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον, κατηγορείστε εκείνον να μην έχετε και το βάρος!

 queen