Πλάνο νίκης με… παραλλαγή.


Αμπεΐντ και Μπαϊράμι ετοιμάζει για στηρίγματα του Μπεργκ στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ το Σάββατο ο Γιάννης Αναστασίου. Τι είπε στους παίκτες του ο τεχνικός του «τριφυλλιού».
Τα περιθώρια έχουν στενέψει και μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα η επιστροφή για τον Παναθηναϊκό στις νίκες αποτελεί μονόδρομο εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ το Σάββατο στη Λεωφόρο (20:30, Novasports 2). Ο Γιάννης Αναστασίου θα παρατάξει την ομάδα του παραλλάσσοντας ελαφρώς το σχήμα, από 4-3-3 σε 4-3-2-1, προκειμένου να βρίσκονται πιο κοντά στον επιθετικό οι εξτρέμ. Ο Μπεργκ θα διατηρήσει τη θέση του στη γραμμή κρούσης, ενώ φαβορί για να τον πλαισιώσουν δείχνουν οι Αμπεΐντ και Μπαϊράμι, δίχως να αποκλείονται-ωστόσο-ο Ντίνας, ακόμη κι ο Κλωναρίδης. Στο κέντρο ο Λαγός θα παραμείνει σε ρόλο κόφτη, με εσωτερικούς μέσος αριστερά τον Πράνιτς και δεξιά τον Ζέκα. Ο Καπίνο θα παραμείνει στο τέρμα, όπως και οι Μαρινάκης-Νάνο στα δύο άκρα, ενώ δίδυμο στόπερ θα συνθέσουν Τριανταφυλλόπουλος και Ρισβάνης, αφού παρότι ο Σίλντενφελντ είναι ετοιμοπόλεμος, το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί υπό το φόβο υποτροπής. 


 «Θέλει συγκέντρωση» 

 Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει πως τα περιθώρια είναι στενά για την ομάδα του, αλλά εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσέχουμε την παραμικρή λεπτομέρεια για να νικήσουμε. Θέλω συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό», ήταν το μήνυμα που πέρασε στους ποδοσφαιριστές του. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής.

sport-fm