Φριτάτα με ζυμαρικά με πιπεριές και φέτα.


Ετοιμάστε ένα πλούσιο γεύμα για... τους απαιτητικούς της γεύσης.
Υλικά 


 Για 2-4 άτομα 

 5 αυγά χτυπημένα 150 γραμάρια μακαρόνια 200 γραμάρια μανιτάρια 100 γραμάρια καπνιστό ζαμπόν 2 κρεμμύδια 5 κομμάτια φέτα θρυμματισμένα 1 πιπεριά κόκκινη 1 φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο 3 κουταλιές βούτυρο Αλάτι Πιπέρι

 Εκτέλεση 

 Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με λιωμένο βούτυρο. Προσθέτουμε το ζαμπόν ψιλοκομμένο και το σοτάρετε για 3 λεπτά ακόμη. Κόβουμε σε κύβους την πιπεριά και την προσθέτουμε στο τηγάνι, μαζί με τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, το δυόσμο και τον αρακά. Αφήνουμε να μαγειρευτούν για λίγο και κατεβάζουμε από τη φωτιά. 

 Αναμιγνύουμε σε μπολ τα αυγά, τη φέτα, τα μακαρόνια που έχουμε ήδη βράσει, τα λαχανικά, το αλάτι και το πιπέρι,ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι (που μπαίνει στο φούρνο). 

Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς. Σερβίρουμε με σάλτα ντομάτας. 

 Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά 

 sidagi.