Κανελόνια με τόνο και μείγμα τυριών.

Δοκιμάστε μια νόστιμη παραλλαγή του κλασικού πιάτου με τόνο και άσπρη σάλτσα.

Υλικά

 Για 6 άτομα

 1 πακέτο κανελόνια 300 γρ. τόνος σε νερό Μισό φλιτζάνι τυρί cottage 1 κουταλάκι γλυκού μαϊντανός Μισό φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι γλυκού χυμός λεμονιού 1/4 κουταλάκι γλυκού φυλλαράκια άνηθου Για τη σάλτσα Μισό φλιτζάνι τυρί cottage Μισό φλιτζάνι γιαούρτι 1/4 κουταλάκι γλυκού φυλλαράκια άνηθου 1/8 κουταλάκι γλυκού σκόρδο 

 Εκτέλεση 

 Αναμιγνύετε τα υλικά για τη γέμιση και γεμίζουμε τα κανελόνια (άβραστα). Τα τοποθετούμε στο ταψί, αναμιγνύουμε τα υλικά για τη σάλτσα και τα περιχύνουμε. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί. Ψήνουμε για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φουρνο στους 180 βαθμούς. 

 Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά 

 sidagi.