Τρυφερή σαν την καρδιά ενός μαρουλιού.


Η «πράσινη» Courtney Stodden - Δείτε τις φωτογραφίες Δεν έχει ποτέ διαστάσει να μοιραστεί τα κάλλη της. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη που η Courtney Stodden κάλυψε τα… βασικά με φύλλο όχι συκής αλλά μαρουλιού και βγήκε στην Hollywood Boulevard για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για τη χορτοφαγία, σε συνεργασία με την οργάνωση ΡΕΤΑ.
Η 18χρονη έδειχνε άνετη και χαλαρή στο μπικίνι της, το οποίο είχε καλυφθεί με φύλλα μαρουλιού, ενώ δεν αποχωρίστηκε το σήμα κατατεθέν της- μετά το γιγάντιο στήθος: τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της. 


 Τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν να αστράφτουν ενώ σε ορισμένες η Stodden φαίνεται να ταΐζει με ένα χοτ ντογκ χωρίς κρέας τον 53χρονο σύζυγό της Doug Hutchinson. 

 Εκτός από την προώθηση της χορτοφαγίας, η εκδήλωση αυτή ήταν άλλη μία καλή ευκαιρία για τη 18χρονη να επιδείξει το «καινούριο» στήθος της. 

Από μέγεθος C φοράει πλέον DD και, όπως δηλώνει, το μεγάλο στήθος την κάνει να νιώθει πιο θηλυκή. «Λατρεύω το πώς δείχνει η φιγούρα μου. Μου προσθέτει καμπύλες και με κάνει να νιώθω πιο σέξι και πιο γυναίκα», λέει. 


 Δείτε τις φωτογραφίες









newsbeast.