Οδηγίες Επιβίωσης… Πως ξεχωρίζεις την γυναίκα οδηγό στο δρόμο!!! (βίντεο)

(το κείμενο είναι χιουμοριστικό!) Αφού το 70% των ελλήνων διαθέτει άδεια οδήγησης, και αφού σχεδόν οι μισές άδειες ανήκουν σε γυναίκες και οι άλλες μισές σε άνδρες, είναι σίγουρο ότι το ένα μισό συχνότατα θα συναντάει στον δρόμο του το άλλο μισό. Το ερώτημα είναι ποιο μισό πρέπει να προστατευθεί από το άλλο μισό.
Αν είστε άντρες νομίζω ότι η απάντηση είναι ευνόητη : προστατευτείτε από τις γυναίκες οδηγούς, τουλάχιστον από αυτές που φαίνεται ότι πρέπει, γιατί όντως, δεν είναι όλες οι γυναίκες κακοί οδηγοί. Πάμε όμως με τον κανόνα.

 Ακολουθήστε τον παρακάτω μπούσουλα και ίσως γλυτώσετε το αμάξι και την διάθεσή σας από μεγάλο πατατράκ.

 1. Βλέπετε αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε ανηφόρα ή κατηφόρα. Το αυτοκίνητο είναι μόνο του. Σε απόσταση 5 μέτρων μπρος και πίσω, δεν υπάρχει τίποτα. Και όμως ο ένας πίσω τροχός είναι ανεβασμένος στο πεζοδρόμιο. Αν είναι ανηφόρα, μην παρκάρετε πίσω ή αν είναι κατηφόρα μην παρκάρετε μπροστά. Καταλάβατε γιατί !

 2. Προχωράτε κανονικά στον δρόμο. Έχετε μπροστά σας ένα μικρό αυτοκινητάκι, τύπου σμαρτ ή 500σαρακι φιατ. Στα 50 μέτρα από το φανάρι, βλέπετε ο σηματοδότης να γίνεται πράσινος και ενώ ήσασταν έτοιμος να πατήσετε το φρένο σας για να σταματήσετε, συνεχίζετε να πατάτε το γκάζι σας για να συνεχίσετε. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Πιθανών στον μικρό μπροστινό αμαξάκι να βρίσκεται γυναίκα οδηγός που δεν έχει αποφασίσει αν θα στρίψει ή αν θα συνεχίσει ευθεία. Και έστω ότι έχει αποφασίσει. Ξέρετε αν θα ανάψει το φλας ; Γι΄αυτό κόψτε ταχύτητα και κρατήστε απόσταση ασφαλείας ! Κανείς δεν ξέρει. Ούτε ο Θεός !

 3. Ένα μικρό επίσης αυτοκίνητο προχωράει μπροστά σας με μεγάλη ταχύτητα σχετικά. Εσείς είστε αρκετά κοντά ώστε να διακρίνετε ότι ο οδηγός είναι γυναίκα. Τι κάνετε ; Μα φυσικά μειώνετε ταχύτητα ώστε να αποκτήσετε διπλάσια απόσταση απ’ ότι συνήθως !

 4. Είστε παρακαρισμένος σε έναν πολυσύχναστο δρόμο με τα αλάρμ αναμμένα περιμένοντας κάτι. Παρατηρείτε από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου ότι σταμάτησε πίσω σας ένα αυτοκίνητο που επίσης άναψε τα αλάρμ ; Δεν δίνεται σημασία. Αν όμως μετά από μερικά δευτερόλεπτα ακούσετε ένα κορνάρισμα διαμαρτυρίας, τότε μην παραξενευτείτε. Η οδηγός είναι γυναίκα και νόμιζε ότι ετοιμαζόσασταν να φύγετε. Ήθελε να παρκάρει (συνήθως θέλουν μόνο). Συνήθως οι γυναίκες οδηγοί δεν γνωρίζουν ακριβώς την χρήση των σινιάλων του αυτοκινήτου. Όπως π.χ. του αλάρμ και του αριστερού ή δεξιού σινιάλου ! Αφήστε την ! Θα το καταλάβει κάποια στιγμή και θα φύγει !

 5. Σε έναν τεράστιο δρόμο, με πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά βλέπετε ένα μικρό σχετικά αυτοκίνητο να βρίσκεται το μισό επάνω στο πεζοδρόμιο. Καταλάβατε !


aggouria