Σημάδια που δείχνουν ότι σε απατά!


Σημάδια που δείχνουν ότι σε απατά! Σε μελέτη που διεξήχθη από τον Αμερικανό σύμβουλο γάμου Μ. Gary Neuman, εκτιμάται ότι 1 στους 3 άνδρες απατά τη σύζυγό του ενώ εκείνες ποτέ δε μαθαίνουν στις περισσότερες αυτών των περιπτώσεων φορές, το γεγονός της απιστίας.
Ποιος είναι ο βασικός λόγος που ένας άνδρας οδηγείται στην απιστία; Το 92% των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνά του ανέφεραν ότι ο κύριος λόγος δεν ήταν το σεξ. Οι περισσότεροι άνδρες υποστήριξαν ότι απίστησαν όταν έχασαν το συναισθηματικό δεσμό με τη γυναίκα τους επειδή εκείνη έδειχνε να μην τους εκτιμά . “Οι άντρες είναι πολύ συναισθηματικά όντα. 


Απλώς δεν το δείχνουν και ποτέ δεν το λένε», αναφέρει ο Gary. «Σε πολλές περιπτώσεις όπου ο άνδρας ένιωσε ανασφάλεια από την υποτίμηση της γυναίκας του, στράφηκε στην αγκαλιά μιας ερωμένης». Και είναι πολύ εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Με καθημερινές ανησυχίες, για τα παιδιά, για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας , για τους λογαριασμούς, και δουλειές είναι πολύ εύκολο για τα ζευγάρια να απομακρυνθούν, να αμφισβητήσουν ο ένας τον άλλο και μια άλλη γυναίκα να προσφέρει στον άνδρα την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. 

Οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να φαίνονται δυνατοί και ικανοί, όμως μπορούν εύκολα να νιώσουν ανασφαλείς σαν μικρά παιδιά. Και θέλουν να νιώθουν ότι η σύντροφός τους τους εκτιμά. Οι άνδρες έχουν πάντα τη νοοτροπία του νικητή. Παρακολουθήστε έναν άνδρα την ώα που βλέπει την ομάδα του σε ντέρμπι. 

Τι θα συμβεί αν χάσει; Θα εκνευριστεί και θα κλείσει την τηλεόραση. Αυτό μου ανέφεραν πολλοί άνδρες, τονίζει ο Gary. Απλά ένιωσαν πώς δεν μπορούσαν να νικήσουν. Ίσως δεν έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα μέσα στη σχέση, ίσως οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν αποδείξει πιο πολλά. 

Όπως και να έχει όμως, αν θέλετε εσείς οι γυναίκες να τους κρατήσετε κοντά σας, επιβραβεύστε και κάντε τους να νιώσουν νικητές για ό,τι μικρό ή μεγάλο κάνουν καθημερινά για εσάς. Η ερωμένη είναι μια πιο όμορφη γυναίκα; 

 kokoria.