Παναθηναϊκός: «Πόκερ» για Μπεργκ…


Συνεχίζεται το σίριαλ της απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό με τον ποδοσφαιριστή να είναι σε διαρκής συζητήσεις με το Αμβούργο έτσι ώστε να πείσει τους Γερμανούς να τον αφήσουν ελεύθερο.
Από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό πως το Σάββατο (22/06) θα γίνει η καθοριστική συνάντηση των ανθρώπων του Αμβούργου με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ, έτσι ώστε ο Σουηδός φορ να καταφέρει να πάρει την «ελευθέρας» του και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό με τον οποίο φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα εδώ κι αρκετό καιρό. 


 Οι διαπραγματεύσεις της πλευράς του 26χρονου φορ με το Αμβούργο πράγματι ξεκίνησαν το Σάββατο, όμως, δεν… τελείωσαν ποτέ αφού άκρη δεν βγήκε για μια ακόμα φορά. Ο ποδοσφαιριστής επιμένει να αξιώνει ένα μέρος από το συμβόλαιο της επόμενης περιόδου και την ίδια ώρα η γερμανική ομάδα, συνεχίζει να ζητάει χρήματα για να τον αποδεσμεύσει. 

Οι επαφές αναμένεται να συνεχιστούν και την Κυριακή (23/06) και το παζάρι για να βρεθεί η «χρυσή τομή» γίνεται διαρκώς πιο σκληρό. 

 Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις εξελίξεις, έχουν ενημερώσει την πλευρά του Μπεργκ πως δεν μπορούν να περιμένουν… εσαεί την απάντησή του και αν σήμερα (23/06) δεν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση, δεν αποκλείεται το «τριφύλλι» να σταματήσει να ασχολείται με την περίπτωση του Σουηδού, ο οποίος ως τώρα είναι ο «νούμερο ένα» μεταγραφικός στόχος των «πράσινων».

 onsports.